“Star Trek 2” starter optagelser til januar

Nu bliver det snart muligt at tage med Captain Kirk, Spock og resten af Enterprise-crewet på nye evnetyr. Ifølge skuespilleren Bruce Greenwood, der spillede Pike i J.J. Abrams’ “Star Trek”, vil “Star Trek 2” nemlig starte optagelser til januar.

Tidligere har Paramount Pictures annonceret, at efterfølgeren vil være klar i amerikanske biografer 29. juni 2012.

Endnu er der ingen detaljer om projektet, men det skulle være sikkert, at de fleste skuespillere fra den første film vil vende tilbage i fortsættelsen.

“Star Trek”, der havde premiere herhjemme i maj sidste år, havde et budget på 150 mio. dollars og omsatte for 385 mio. dollars i biografer verden over.

Se også: Filmz’ eksklusive video-interview med J.J. Abrams og skuespillerne bag “Star Trek”.


Vis kommentarer (35)
Gravatar

#21 MOVIE1000 9 år siden

#18 jeg har så lige fået at vide af en 14 serbisk pige at, det er spild af tid af at vente på film, men hun glæder sig til den næste Twilight film :P Men ja jeg er enig det bliver utrolig spændende for at se om det var vente tiden værd:), hvilket det plejer at gøre når man taler om JJ
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#22 s_dalsgaard 9 år siden

Åhh.. de kære tidsparadokser - hvad ville Trek være uden :)

Jeg er rimeligt stor fan af alle serierne og kunne også rigtigt godt lide den nye film. Jeg synes det var i orden de "startede en ny tidslinie" da de efterhånden var så teknologisk langt fremme i serierne at det var svært at finde fjender der var stærke nok til at give en udfordring.

Jeg foretrækker at teknologien er lidt mere begrænset så de skal tænke sig ud af problemer i stedet for, at skyde sig ud. Det var en af de ting jeg godt kunne lide ved Enterprise serien (ja, jeg syntes den var god). Nu er der så også rig mulighed for at genintroducerer nogle af de gamle kendinge som Klingons, Cardassians, osv i nye fortolkninger.
TVSeriesOnBluRay.eu - Database of TV-series Blu-ray releases in the UK
Gravatar

#23 filmz-Claudius 9 år siden

s_dalsgaard (22) skrev:
Nu er der så også rig mulighed for at genintroducerer nogle af de gamle kendinge som Klingons, Cardassians, osv i nye fortolkninger.


Hvilket er det værste ved reboots - bare genbrug alt det gamle igen, så vi kan flygte fra enhver ny idé... Og hvis nogen brokker sig over, at det er genbrug, så smider man bare det magiske kort ved at sige, "get a life". Som da Trekkies på et tidspunkt brokkede sig over, at Ferengi og Borg i Enterprise-serien var en overtrædelse af seriens præmis om ikke at skabe paradokser, og Brannon Braga svinede dem til ved at kalde dem "continuity pornographers"... Enterprise lukkede efter fire sæsoner.

Der er måske en væsentlig pointe i, at Treks mantra ikke bliver nævnt med et eneste ord i Abrams' Trek. Den er i al stilhed blevet ændret til: "To boldly go to where we've always been before."

For at citere Samuel L. Jackson i "The Spirit": "You were dead. Dead as Star Trek."

Abrams' Trek har intet med Star Trek at gøre. Det er reduceret til ren Star Wars Light med svært narcissistiske teenagere med samme navne som de oprindelige figurer, mens historien er fyldt med det ene mere belejlige plot twist efter det andet, og samtidig er kemisk renset for de pointer, som i sin tid gjorde Trek til noget særligt.

Lyden i baggrunden er Gene Roddenberry, der roterer i graven :(
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#24 mojones 9 år siden

#20
Ahh det er da vist en teknikalitet, men ok, så har de ikke smadret tidslinien, still fucked up everything though...
#22
Enterprise var en god serie, no shame:-D
#23
High five!!!
Gravatar

#25 Nukleon 9 år siden

Jeg håber stadig på en Deep Space Nine film, forbandet god TV serie, og imho den bedste Trek serie.
Gravatar

#26 filmz-Claudius 9 år siden

Nukleon (25) skrev:
Jeg håber stadig på en Deep Space Nine film, forbandet god TV serie, og imho den bedste Trek serie.


Det ejendommelige er, at Deep Space Nine nok var den bedste serie, men jeg holdt stadig mere af TNG... Go figure. Måske holdt jeg bare mere af karaktererne.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#27 Geekalot 9 år siden

Nukleon (25) skrev:
Jeg håber stadig på en Deep Space Nine film, forbandet god TV serie, og imho den bedste Trek serie.

Var en joke right ? :)
Gravatar

#28 chronaden 9 år siden

Håber jeg satme :D
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#29 filmz-Utyske 9 år siden

Jeg har set den første nogle gange efterhånden og føler mig stadig lige underholdt, så jeg glæder mig til at se hvad de kan gøre med en toer. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#30 The Insider 9 år siden

Jeg skal selvfølgelig ikke kunne tale for Nukleon, men personligt foretrækker jeg da også Deep Space Nine over alle de andre Star Trek-serier :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: