Netflix-brugere vil droppe deres abonnement, hvis Disney-indhold forlader tjenesten, viser ny meningsmåling.

Morning Consult survey har spurgt amerikanske Netflix-abonnenter, om det vil påvirke deres valg af streaming-tjeneste, hvis Disney-ejede titler fra “Star Wars”-franchisen og Marvel Cinematic Universe forlader Netflix.

22 procent af de adspurgte vil sige farvel til Netflix, hvis MCU-film ikke længere er tilgængelige på streaming-tjenesten – det tal er 35 procent i aldersgruppen 18-29 år.

Hvis “Star Wars”-filmene ikke længere kan streames på Netflix, så vil 20 procent afmelde abonnementet, hvilket gælder 26 procent i den yngre målgruppe, skriver The Hollywood Reporter.

Den dårlige nyhed for Netflix er, at det kun er et spørgsmål om tid, før de Disney-ejede titler eksklusivt kun kan streames på Disney+, der går i luften senere på året.

Eksempelvis får “Avengers: Endgame” eksklusiv SVOD-premiere på Disney Plus – læs om det her.


Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Geekalot 4 dage siden

Siger vi som i min kæreste ungerne og mig selv.....
Hvad folk gør i USA eller på Sjælland, er jeg som ret ligeglad med :)
Gravatar

#12 Mejse 4 dage siden

#11 hvad med fyn og resten af jylland ? :P
ej men helt fair, var bare mig der misforstod...skal da også selv have begge to :) det er jo bare en mere ud af sådan 10 eller noget i den stil :P

Gravatar

#13 Reborn Sith 4 dage siden

Hvis det skulle ske, at Disney også vil have Breaking Bad og Better Call Saul, vil jeg nøjes med Disney.
Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White
Gravatar

#14 Kim Pedersen 3 dage siden

#8: Jo, jeg læser skam udmærket og Filmz fortæller kun den halve sandhed. Den fulde sandhed er at Netflix operere på en ufattelig spinkelt fundament. 1/3 af Netflix abonnenter er på vej væk fra tjenesten, når de stærke brands forsvinder og det kan Netflix originals ikke erstatte.
Gravatar

#15 kblood 1 time siden

#14 Nu har du spået at Netflix vilde gå fallit i nogle år efterhånden. En ting er hvad folk siger, noget andet er hvad de gør. Netflix har både kvantitet og kvalitet. Selvfølgelig vil der da være nogen som forsvinder, men så vil der sikkert også være en del som kommer tilbage. Disney lyder helt klart til at satse på at gøre lidt som HBO, med nogle få meget store serier med et voldsomt budget. Det betyder jo så at når man så har set dem, så kan der jo nok gået noget tid før der er mere at se der.

Lad os nu se om et års tid eller to, så hvis Netflix har været nød til at fyre halvdelen af sine medarbejdere og er blevet vippet af tronen, så kan du komme og sige "hvad sagde jeg". Men ser nu ikke nogen grund til at tro at det kommer til at ske som det ser ud nu.

Skriv ny kommentar: