Netflix-brugere vil droppe deres abonnement, hvis Disney-indhold forlader tjenesten, viser ny meningsmåling.

Morning Consult survey har spurgt amerikanske Netflix-abonnenter, om det vil påvirke deres valg af streaming-tjeneste, hvis Disney-ejede titler fra “Star Wars”-franchisen og Marvel Cinematic Universe forlader Netflix.

22 procent af de adspurgte vil sige farvel til Netflix, hvis MCU-film ikke længere er tilgængelige på streaming-tjenesten – det tal er 35 procent i aldersgruppen 18-29 år.

Hvis “Star Wars”-filmene ikke længere kan streames på Netflix, så vil 20 procent afmelde abonnementet, hvilket gælder 26 procent i den yngre målgruppe, skriver The Hollywood Reporter.

Den dårlige nyhed for Netflix er, at det kun er et spørgsmål om tid, før de Disney-ejede titler eksklusivt kun kan streames på Disney+, der går i luften senere på året.

Eksempelvis får “Avengers: Endgame” eksklusiv SVOD-premiere på Disney Plus – læs om det her.


Vis kommentarer (18)
Gravatar

#11 Geekalot 1 år siden

Siger vi som i min kæreste ungerne og mig selv.....
Hvad folk gør i USA eller på Sjælland, er jeg som ret ligeglad med :)
Gravatar

#12 Mejse 1 år siden

#11 hvad med fyn og resten af jylland ? :P
ej men helt fair, var bare mig der misforstod...skal da også selv have begge to :) det er jo bare en mere ud af sådan 10 eller noget i den stil :P

Gravatar

#13 Reborn Sith 1 år siden

Hvis det skulle ske, at Disney også vil have Breaking Bad og Better Call Saul, vil jeg nøjes med Disney.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#14 Kim Pedersen 1 år siden

#8: Jo, jeg læser skam udmærket og Filmz fortæller kun den halve sandhed. Den fulde sandhed er at Netflix operere på en ufattelig spinkelt fundament. 1/3 af Netflix abonnenter er på vej væk fra tjenesten, når de stærke brands forsvinder og det kan Netflix originals ikke erstatte.
Gravatar

#15 kblood 1 år siden

#14 Nu har du spået at Netflix vilde gå fallit i nogle år efterhånden. En ting er hvad folk siger, noget andet er hvad de gør. Netflix har både kvantitet og kvalitet. Selvfølgelig vil der da være nogen som forsvinder, men så vil der sikkert også være en del som kommer tilbage. Disney lyder helt klart til at satse på at gøre lidt som HBO, med nogle få meget store serier med et voldsomt budget. Det betyder jo så at når man så har set dem, så kan der jo nok gået noget tid før der er mere at se der.

Lad os nu se om et års tid eller to, så hvis Netflix har været nød til at fyre halvdelen af sine medarbejdere og er blevet vippet af tronen, så kan du komme og sige "hvad sagde jeg". Men ser nu ikke nogen grund til at tro at det kommer til at ske som det ser ud nu.
Gravatar

#16 Mejse 1 år siden

#15 det kommer jo bare an på ens perspektiv....i 2016 spåede du at man ville kunne se de store præmiere film derhjemme i 2017....det skete jo heller ikke...det er lidt fordi tingene bliver drejet mod hvad man gerne vil se :)

dog er der et fair argument for at det her kan blive et problem for netflix, ligesom der da du spåede det var et fair argument for at det kunne komme til at ske....problemet er ikke at folk måske smutter i en måned eller et år...problemet er at med deres voksende gæld, og voksende underskud, så snart der ikke er stigning mere, så snart det stagnere for slet ikke at tale om hvis det falder, vil deres aktier falder, deres kreditorer, vil have deres penge, og det er der korthus falder....om det sker ved jeg ikke....men der er bestemt et godt argument for at det ikke går så nemt som du argumentere for :)

personligt håber jeg da ikke det sker :)
Gravatar

#17 Justin 1 år siden

#14
OG jeg gætter på af det ikke er sidste gang han taler nedsættende om biografernes fjende nummer 1

nu bliver det spændende af se hvad der sker når Disney begynder af streame
Gravatar

#18 Kim Pedersen 1 år siden

Jeg har aldrig udtalt mig nedsættende om nogen streamingtjeneste. Herregud, jeg er selv kunde i flere af dem. Jeg påtaler til gengæld Filmz og flere af brugerne på Filmz, når deres vurderinger bliver FOR verdensfjerne og de vender det blinde øje til fakta og realiteterne. Her er f.eks. en fin artikel fra Forbes, som Filmz ellers flittigt citerer, når den hjælper den besynderlige agenda man ser på dette site. Men når der kommer en artikel som går mod denne agenda, ignoreres Forbes pludselig. Situationen er meget, meget alvorlig for Netflix. https://www.google.dk/amp/s/www.forbes.com/sites/s...

Skriv ny kommentar: