Netflix-brugere vil droppe deres abonnement, hvis Disney-indhold forlader tjenesten, viser ny meningsmåling.

Morning Consult survey har spurgt amerikanske Netflix-abonnenter, om det vil påvirke deres valg af streaming-tjeneste, hvis Disney-ejede titler fra “Star Wars”-franchisen og Marvel Cinematic Universe forlader Netflix.

22 procent af de adspurgte vil sige farvel til Netflix, hvis MCU-film ikke længere er tilgængelige på streaming-tjenesten – det tal er 35 procent i aldersgruppen 18-29 år.

Hvis “Star Wars”-filmene ikke længere kan streames på Netflix, så vil 20 procent afmelde abonnementet, hvilket gælder 26 procent i den yngre målgruppe, skriver The Hollywood Reporter.

Den dårlige nyhed for Netflix er, at det kun er et spørgsmål om tid, før de Disney-ejede titler eksklusivt kun kan streames på Disney+, der går i luften senere på året.

Eksempelvis får “Avengers: Endgame” eksklusiv SVOD-premiere på Disney Plus – læs om det her.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Mejse 5 år siden

tja det er vel ikke nogen stor overraskelse :)
naturligvis vil disney tage et god portion netflix brugere, i det mindste i starten, måske går de tilbage måske ikke.
siger sig selv at når noget af ens mere populære indhold smutter over på en anden tjeneste, vil det tage folk med sig :)
Gravatar

#2 Squeszh 5 år siden

"Flygte : skynde sig af sted for at undslippe nogen eller for at komme væk fra noget ubehageligt eller farligt"

De skifter jo ikke fra Netflix fordi det syntes det er dårligt. De skifter fordi de syntes det andet er bedre...

Skulle man ikke droppe sensations-overskrifterne, og bruge det danske sprog korrekt, og skrive "SKIFTER", i stedet for "flygter" ?

Nåååårh nej. Det er jo filmz, hvor hver evig eneste overskrift SKAL være løgn eller overdrevet....
Gravatar

#3 Justin 5 år siden

Når man lige er kommet over de første 2 nyheds måneder, så tror jeg ikke der sker det store

Gravatar

#4 Nagash 5 år siden

Tja.. Netflix bliver i stalden her. Den eneste tjeneste sammen med Amazon (fordi den er så billig), der aldrig bliver skiftet i. Disney+ bliver et tilkøb i de måneder jeg vil se noget derpå, hvorefter det så bliver en anden tjeneste i de andre måneder. Skifter pt. mellem TV2 Play, Viaplay og HBO Nordic, alt efter hvad jeg vil se.
Gravatar

#5 Bishop 5 år siden

Netflix kommer sikkert til at miste endnu mere indhold når både Universal og Warner Bros kommer med hver af deres tjenster.
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

#5 jep man kan mene hvad man vil om den svingende kvalitet af deres egne ting de sidste par år....men det var ikke dumt at de gik den vej :)

om det er nok må tiden så vise.
Gravatar

#7 Kim Pedersen 5 år siden

Endnu engang bliver Filmz læsere vildledt af en ukorrekt historie i Filmz.

Ikke 35 procent, men derimod hele 49 procent af de 18-29 årige vil forlade tjenesten. De 35 procent er med udgangspunkt i ALLE abonnenter.

49% of Young Viewers Would Cancel Netflix if It Loses ‘Office,’ ‘Friends,’ Disney, Marvel.

A May 2-5 Morning Consult/The Hollywood Reporter poll found that among Netflix subscribers ages 18-29, nearly half (49 percent) of them would cancel Netflix if “The Office,” “Friends,” Marvel movies and Disney content were all removed from the service - compared to 32 percent of all 1,085 subscribers who said the same. .

https://morningconsult.com/2019/05/14/49-of-young-...
Gravatar

#8 Nagash 5 år siden

Du læser ikke så godt, Kim. De 35% Filmz taler om, er hvis MCU-filmene forsvinder.
De 49% du taler om er Office, Friends, Disney og Marvel til sammen.
Du kan godt selv se forskellen, ikke? ;)
Gravatar

#9 Geekalot 5 år siden

Tror nu vi kan finde penge til at beholde Netflix samtidig med vi får Disney+. Nu har vi opsagt vores tv kanaler da ingen alligevel så dem, så der vel 800kr til streaming kanaler eller hvad de nu tager for tv pakke ved YouSee.
Gravatar

#10 Mejse 5 år siden

#9 du siger vi som om det er størtedelen af folk i danmark, og verden der har gjort det, hvilket det jo altså stadig langt LAAAANGT fra er, og da slet ikke i USA som artiklen omhandler :)

Skriv ny kommentar: