Der har længe været tvivl om, hvem præcis der skulle indtage rollen som Conan Barabaren i “Conan”, det kommende reboot af den klassiske eventyrsfranchise, der var med til at gøre Arnold Schwarzenegger til en stjerne.

Nu forlyder det, at “Stargate: Atlantis”-skuespilleren Jason Momoa, der spillede Ronon Dex i sci-fi-serien, har fået rollen som den berømte barbar.

Momoa skulle efter en audition have imponeret filmens instruktør Marcus Nispel i en sådan grad, at Momoa straks blev til instruktørens førstevalg til rollen som Conan.

Udover Momoa skulle Mickey Rourke også være blevet tilbudt rollen som Conans far. Der har ellers tidligere været spekulationer om, at denne rolle måske skulle gå til Rourkes medskuespiller fra “The Expendables”, Dolph Lundgren.

Se også: ”Fredag den 13.”-instruktør hyret til den nye “Conan”.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Petrescu 12 år siden

Jeg vil hellere se en filmatisering af Groo the Wanderer frem for kogte suppeben.
Gravatar

#2 filmz-Utyske 12 år siden

Jamen dog, han er faktisk oss' en ganske habil skuespiller.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#3 MOVIE1000 12 år siden

jeg kommer til at se en del til den skuespiller meget snart da jeg snart skal igang med Stargate atlantis efter ejg er færdig Med Sg-1 jeg har lige fået købt de sidste sæsoner af SG-1 og jeg er nået til 7 sæson en af mine venner har fortalt mig at man skulle starte på atlantis efter sæson 7`s episode 1, men jeg gider ikke til at skifte dvd hele tiden så jeg ser dem fuldt ud håber det ikke ødelægger noget ved Atlantis jo længere frem jeg kommer ved SG-1, er Atlantis ligeså go som SG-1 er de meget forskellige?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 filmz-Coney 12 år siden

#3 Du skal se de to første fra sæson 7 og SÅ skal du se de to første fra Atlantis... De hænger sammen nemlig:) Men jo jeg ville nok anbefale dig at se dem i den viewing order som bliver foreslået på for eksempel gateworld.net... Det giver et meget bedre syn på historien for der er flere forbindelser mellem de to end man lige regner med...

OT: Totalt nice:) Var helt vild med ham i Atlantis... Han er ganske enkelt badass på den rigtige måde deri:) Håber det her vil blive lige så godt:)
Gravatar

#5 Plissken 12 år siden

Ligner han ikke mere en Stygian, end en Cimmerian? :)
When there's no more room in hell...
Gravatar

#6 Old Son 12 år siden

#5 Tja, han er lidt vel mørkhudet af en cimmerian at være, men stygian... Der skal vist lidt mere hawk-nose og vulture-like features til.

Et par måneder med store håndvægte og så lidt makeup, så er den ikke helt skæv, imo. Og hvis manden så også kan spille skuespil, så tegner det da ok :)
Wiggaaaar ajt fo sjissle ma dissle bizlle in de kissle aijt fo shir biatch!
Gravatar

#7 Lady Arwen 12 år siden

Uhh han er pæn (ja i know - fangirl reaction as always) - Så ham til Collectormania kbh virkede som en cool fyr - han vil altid være Jason fra Baywatch Hawaii for mig hehe min veninde var helt væk i ham dengang serien kørte i DK :D og har set ham i et par afsnit af Stargate Atlantis og synes da han er en ret OK skuespiller så det bliver der spændende :)
Doctor Who <3
Gravatar

#8 Cherrn 12 år siden

Skal forresten også spille figuren Khal Drogo i HBOs filmatisering af A Song of Ice And Fire bøgerne. Han skal nok få sine barbar-talenter afprøvet i den rolle.
Gravatar

#9 Mhmaha 12 år siden

Hmm underligt valg! Han ligner da på ingen måde den Conan Arnold lagde krop til!
Han skal i hvert fald til at pumpe noget seriøst jern, før jeg kan acceptere ham som den nye Conan. :)
Gravatar

#10 filmz-loke76 12 år siden

Peterescu (1) skrev:
Jeg vil hellere se en filmatisering af Groo the Wanderer frem for kogte suppeben.


hahahahha kunne være genialt med en RRRRRRR rating :)
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

Skriv ny kommentar: