Produktionsselskaberne bag Stargate-franchisen, MGM og Sci Fi Channel, har valgt at lukke for den populære sci-fi-serie “Stargate Atlantis”, når den igangværende 5. sæson slutter.

MGM og Sci Fi Channel har samtidig givet grønt lys for en efterfølgende to-timers spillefilm til “Stargate Atlantis”, der vil udkomme direkte på dvd i 2009.

Filmens manuskript vil blive skrevet af Joseph Mallozi og Paul Mullie, der tidligere har skrevet adskillige afsnit af “Stargate SG-1” og “Stargate Atlantis”. Det vides endnu ikke, hvem der skal instruere filmen, eller hvor mange af seriens skuespillere, der vil medvirke i filmen.

”Vi er begejstrede for at fortælle ‘Atlantis’-historier på et større lærred,” beretter skaberne af “Stargate SG-1” og “Stargate Atlantis”, Brad Wright og Robert C. Cooper. ”Successen med de to første, originale ‘Stargate’-film: ‘The Ark of Truth’ og ‘Continuum’, har vist os mulighederne, som filmformatet tilbyder. Vi har planer om, at både ‘SG-1’ og ‘Atlantis’ bliver holdt i live, som vi udvider franchisen.”

Wright og Cooper vil dertil stå bag en ny tv-serie i “Stargate”-universet for Sci Fi Channel og MGM Television Entertainment. Det bliver “Stargate Universe”, der vil begynde med en to-timers tv-film til sommeren 2009 og fortsætte med sin første sæson umiddelbart efter.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 filmz-loke76 15 år siden

Neeeeeeeejjjjjjjj... De 2 film de sluttede sg-1 med, suttede taxachaufførtæer for at sige det mildt.. Nu vil de ødelægge atlantis på samme måde.. Tragisk
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#2 filmz-Kole 15 år siden

This is indeed a sad day...

Øv for satan.. synes godt nok de lukker alle de fede serie.
Håber godt nok filmen bliver bedre end SG-1's. De var ikke ligefrem mesterværker.
Gravatar

#3 metzger 15 år siden

Ja det er noget tis :( Ville hellere have haft en sæson mere end en dum film eller 2.. Syntes dog de 2 SG-1 film var ok..
Gravatar

#4 filmz-ReneNP 15 år siden

Personligt syntes jeg nu godt om de 2 SG1 film, specielt Continuum.
Og når man tænker på den store globale success "Ark of Truth" og "Continuum" har haft, selvom det "bare" var direct-to-dvd film, så vil MGM da være dumme, hvis de ikke prøver det samme med Atlantis.

Det kommer dog ikke mig som den helt store overraskelse at Atlantis stopper, havde dog først regnet med at det ville ske efter sæson 6, da flere af skuespillerne har kontrakt dertil.
Der har været mange spekulationer om, hvor lang tid Atlantis kunne blive ved, nu hvor det var en direkte spin-off. Flere havde spået dem til at stoppe allerede efter sæson 4 - Så 1 sæson mere er da kun en bonus :-).

Derudover glæder jeg mig til at se hvad Stargate Universe har at byde på. De informationer der allerede er sluppet ud på gateworld.net ser gode ud :-)
Gravatar

#5 filmz-Kadann 15 år siden

Too bad, men fint nok at de har muligheden for både at afslutte serien fornuftigt og samtidig holde begge serier åbne for nye historier.

Indtil videre har jeg været ret godt underholdt af både serier og film, så jeg skal helt sikkert se hvad der ellers kommer fra den front.

Mon ikke "Stargate Universe" kommer til at ligge ret meget op ad det MMO der er på vej?
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 Casanova_Frankenstein 15 år siden

#5

Stargate Universe kommer i grove træk til at handle om at nogle finder ud af hvordan den 9. "chevron" på stargaten skal bruges. Dette bringer et hold gutter ombord på et ancient rumskib som er programmeret til at flyve rundt i hele universet og sætte stargates op. Problemet er blot at de er strandet på det rumskib, uden mulighed for at vende hjem.


Denne nyhed har forøvrigt været oppe på gateworld.net i en uges tid. Der kan man også læse udtalelser fra nogle af skuespillerne. :-)
What kinda crazy man blows up a crazy house?
Gravatar

#7 Dørk 15 år siden

Jeg er nu også lidt splittet i min mening.

Men man kunne jo håbe at det nye tiltag med film og Universe vil gøre serien endnu bedre.
Gentlemen. You can't fight in here. This is the War Room!
Gravatar

#8 Buzz 15 år siden

Vi er begejstrede for at fortælle 'Atlantis'-historier på et større lærred," er det Biograf,lærred," ?
Gravatar

#9 Dørk 15 år siden

(8) skrev:
Vi er begejstrede for at fortælle 'Atlantis'-historier på et større lærred," er det Biograf,lærred," ?


Jo skulle man jo nok mene det var :)
Gentlemen. You can't fight in here. This is the War Room!

Skriv ny kommentar: