Det bliver den britiske manuskriptforfatter Steven Moffat, der skal stå for at udarbejde manuskriptet til DreamWorks’ filmatisering af “Tintin”, der skal laves som en trilogi, hvori Peter Jackson og Steven Spielberg går sammen om at lave biografudgaven over den belgiske tegneserie af Hergé.

Moffat er bedst kendt for at have skrevet den nye “Doctor Who”-serie, BBC-serien “Jekyll” og ikke mindst komedieserien “Coupling – kærestezonen”.

I tegneserien er Tintin en ung belgisk reporter og globetrotter, som får hjælp på sine eventyr af sin trofaste hund, Terry. Senere stødte flere farverige personer til, deriblandt den udfarende og skældsordsomsmidende Kaptajn Haddock og den fumlende detektivduo Dupont og Dupond.

Kathleen Kennedy fungerer som producer på de tre spillefilm, der vil blive lavet ved hjælp af den såkaldte performance-capture-teknologi og i digital 3-D. Jackson og Spielberg skal hver instruere en film, hvor den tredje film endnu ikke har fået tilknyttet en instruktør.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 SpielbergFreak 14 år siden

PIS!!!!

Hvorfor skal det være animeret og 3D? Lav dog en rigtig film, ingen forventninger til dette projekt nu, andet end dårlige.

Bliver det sådan noget børnhave pjat hvor han kan snakke med Terri?

ØV ØV ØV Havde ellers håbede på en fed adventure trilogi (med Jack Nicholson som Haddock!)
Gravatar

#2 gi-jones 14 år siden

Det er vel fair nok at han kan snakke med hunden. Det er først når den begynder at svare, at det bliver tvivlsomt :)

Nå, men anyways. Hvem kan den tredje instruktør være? Zemeckis?
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#3 filmz-Center 14 år siden

Tom Hanks kunne det være eller mig
Gravatar

#4 David Munch 14 år siden

Måske de laver det animeret så de kan give Terri personlighed? Ægte hunde i film er altid så uinspirerende.. Hvis jeg husker helt rigtigt så havde han ofte tankebobler i tegneserien.
Gravatar

#5 m 14 år siden

uhm moffat laver goe dr who afsnit, vil klart give det her en chance bare p.g.a ham
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.
Gravatar

#6 MOVIE1000 14 år siden

tror det blir en stor succes tror ikke at filmen blir ødelagt pågrund af 3 d animationen men synes det er synd at det ikke blir en virkelig film
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 mini_jette 14 år siden

humm... Jeg har ikke rigtigt nogle særligt positive forventninger til denne her...men lur mig om ikke den finder vej til min dvd når den kommer så langt! Om ikke andet så fordi Haddock er verdens sejeste kaptajn..;)
Don't take life too seriously. You'll never get out alive.

Skriv ny kommentar: