HBO har udsendt en lang række billeder fra den kommende anden sæson af deres populære fantasy-serie “Game of Thrones”, der bl.a. har danske Nikolaj Coster-Waldau på rollelisten.

Se billederne her.

I den nye sæson af “Game of Thrones” fortsætter vi med at følge de forskellige klaners kamp om den eftertragtede Jerntrone, der efter sidste sæson besiddes af den nådesløse Joffrey Baratheon.

Anden sæson af “Game of Thrones” vil herhjemme kunne opleves på CANAL+ til foråret.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Aggiz 12 år siden

Argh jeg glæder mig!
Gravatar

#2 Gasivodo 12 år siden

ditto.. hvad bio ikke magter længere - må HBO gøre!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#3 Tharkz 12 år siden

Ellers så læs bøgerne.

Aldrig har jeg oplevet en så direkte oversættelse af en bog til lærredet. A game of Thrones i hvert fald. Eneste punkt er megen tid ungerne bruger med deres ulve hvor de måske mere bare kommer flyvende ind fra højre og laver drama i serien.

Der hvor Tyrion skal i kamp, bliver løbet ned og slået bevidstløs falder i stedet af sin hest i bogen. Han blver dog stadig slået bevidstløs hvorefter man følger nogle andre lidt. Fra han vågner hvor slaget er ovre følger perfekt igen. Det slag ville måske skulle have optaget et elt afsnit i sig selv.

Serien er en genial tolkning af bogen, om end knapt så brutal og vulgær.
Daenerys er fx kun 13. Det ville måske være lidt skummelt at se på.
Gravatar

#4 kasperfmn 12 år siden

#3 Nogle af de ændringer, du nævner, kan jeg dog godt forstå. F.eks. at Tyrion blev løbet ned, har efter min mening en langt bedre og mere komisk effekt, i stedet for at han blot falder af sin hest. Og det at slaget bliver sprunget over passer mig helt fint - det enorme slag i "Return of the King" f.eks. er efter min mening alt for langt og kedeligt. Krig og kamp kan være fint, men i små doser, tak :-)

Skriv ny kommentar: