”What’s your favorite scary movie?”

Dimension Films har lige udsendt den officielle teaser-plakat til “Scream 4”, den fjerde film i Wes Cravens populære gyserfranchise. Filmen udsendes i amerikanske biografer 15. april 2011.

Plakaten, der viser den berygtede Skriget-inspirerede maske – samt taglinen “Nyt årti. Nye regler” – kan ses her.

Craven begynder optagelserne til den nye film i juni med et manuskript af Kevin Williamson. De tilbagevendende skuespillere fra de originale film tæller Neve Campbell, Courteney Cox og David Arquette.

Instruktøren kan fortælle, at i “Scream 4” er der gået 10 år siden de morderiske begivenheder, der har plaget Sidneys (Campbell) liv. Hun lever nu et tilbagetrukkent liv og har endda skrevet en bog, som er blevet hyldet af kritikere. Selvom hun har fået sit liv tilbage på ret køl, dukker en ny inkarnation af den maskeklædte morder Ghostface op, og hun bliver atter nødsaget til at konfrontere ham – men denne gang som en kvinde, der endelig er kommet sig over sin dystre fortid.

Craven kan samtidig bekræfte, at han indtil videre stadig er tilknyttet de to potentielle næste film i serien.

Se også: Neve Campbell vender tilbage i “Scream 4″.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Kiksmann 13 år siden

Bare den er i stil med de 2 første, så kan det ikke gå helt galt, dvs. jooo det kan det jo egentlig hvis den minder om 3'eren :p
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#2 Petrescu 13 år siden

Bare den bliver dyster og i 3D, så sætter jeg mig til rette i biografmørket.

Men bortset fra det, så omdefinerede den første Scream-film i en vis grad genren med sit meta-fokus. Så hvis den nye trilogi kan byde ind med noget lignende, så er jeg klar. Skuespillerne fra denne franchise er heller ikke ligefrem de mest anvendte i mainstream-film for tiden.
Gravatar

#3 MOVIE1000 13 år siden

Jeg synes de skulle droppe at følge Sidney Prescott, det vil blive rimelig langt ude
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 elwood 13 år siden

Levede hun ikke også et tilbage trukket Liv sidste gang ?
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 Hr. Nielsen 13 år siden

Den første af filmene leverede en overraskende semikomisk tilgang til genren for kendere, ved at være så bevidst om dens klicheer. De to næste fandt jeg blot blev kedelige gentagelser. Har svært ved at tro at endnu en omgang skal kunne rykke meget nyt, men hey man kan jo næsten kun overraskes.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#6 filmz-Don Kylling 13 år siden

Tja... Den skal vel ses :-)
Gravatar

#7 darkwizat 13 år siden

Syntes faktisk da her er tale en af de bedste gyserserier og en nr4 er velkommen hvis det bliver gjort ordenligt plakaten her er super fed elsker bare den Ghostface maske :)
Gravatar

#8 mrghostface 13 år siden

Jeg er interesseret. Det har potentiale til at kunne blive en habil gyser. Heldigvis kan de få de oprindelige skuespillere til at udfylde deres gamle roller og ikke se sig nødsaget til at recaste nogle af de vigtige roller.

Off-topic: Hun hedder altså Courteney Cox-Arquette i dag og har heddet det siden hun giftede sig med David Arquette tilbage i 2001.
Gravatar

#9 Nicki52 13 år siden

#4
Jo, men var vist ikke helt kommet over det, tror hun har glemt alt om det nu, endtil Ghost Face wannabe kommer og ødelægger idyllen. Det er da også lang tid siden jeg har set noget nyt med Courteney Cox siden Scrubs.

#5
Det er hendes private navn. Hun hedder stadig Courteney Cox som arbejdsnavn. Hun er krediteret som Courteney Cox i de fleste film og serier siden "Venner". Det er kun i "The Tripper" hun er krediteret som Courteney Cox Arquette siden "Venner"
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: