I forbindelse med premieren på “The Dark Knight Rises” kunne amerikanske biografgængere nyde godt af den første trailer til det kommende Superman-reboot “Man of Steel”, og nu er teaseren så også blevet offentliggjort på nettet.

Se teaseren her.

“Man of Steel” produceres af Christopher Nolan og har udover Cavill i hovedrollen også Russell Crowe, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Kevin Costner, Christopher Meloni og Laurence Fishburne på rollelisten.

Den nyeste fortolkning af Superman-mytologien rammer alverdens biografer næste sommer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (52)
Gravatar

#31 X&O 9 år siden

Metalhammer (29) skrev:
Hvad er det musikken hedder, udover den er fra Lord of the Rings? :)


The Fellowship of the Ring ST-13-The Bridge of Khazad Dum

Gravatar

#32 justjakob 9 år siden

Jeg så TDKR i scala Holstebro igår, og der var den også inden filmen - så det er ikke kun i USA. Var ikke i tvivl om det var teaser til Superman.. Og en fed en af slagsen!
Gravatar

#33 misuma 9 år siden

Jeg går ud fra at der en videnskabelig forklaring på Supermands...øh slør.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#34 NFSPOWER 9 år siden

Reborn Sith (19) skrev:
#2 Jeg var ikke klar over at Superman havde efterbrænder i den film.


Nu er det jo ikke efterbrænderen der laver de knald eller sky-dannelser man se på ham, det er fordi han bryder lydmuren. Et af de få steder hvor vi ser det her fænomen, er på jetjagere, men de har netop efterbrændere på så de kan nå lydmuren.

Jeg syntes også teaseren ser fed ud, men nu håber jeg altså at Nolan stikker piben lidt ind. For det ligner fuldstændig hans Batman triologi i måden den er optaget på.
Så jeg håber er der kommer til at være andre præg i Superman end der var i Batman. Så Batman filmen bliver Batman og Superman til Superman.
Men ellers så glæder jeg mig som en 7 årig juleaften !

ps. Mht. til det med at det ser lidt kunstigt ud når han flyver. Så er jeg enig at i de gamle ser det mere "ægte" ud. De nye bliver man fuldstændig hjerne-kneppet med alt det CGI og fast movements sekvenser.
Gravatar

#35 Babo84 9 år siden

NFSPOWER (34) skrev:
med at det ser lidt kunstigt ud når han flyver


Jeg tvivler på, at den nye vil se/ser mere kunstig ud end de tidligere?
Gravatar

#36 The Insider 9 år siden

#30, du kan heller ikke rette i indlæg? Skriv evt. et indlæg med en præcis beskrivelse af problemet i Filmz-afdeilngen af forummet. Så skal jeg nok også lige videresende diskussionen til vores web-troldmænd.
War. War never changes.
Gravatar

#37 daneimp 9 år siden

På trods af jeg nærmest ikke kan komme på et bedre producer / instruktør til nogen film en Nolan og Snyder, så er jeg stadig skeptisk fordi de er Superman. Håber de fjerner nogle af hans kræfter eller gør ham svagere... gider ikke se på en helt der kan flyve med lysets hast og snore Jorden i modsatte retning for at skrue tiden tilbage.
Gravatar

#38 MOVIE1000 9 år siden

Ud fra denne lille teaser, er jeg så den eneste der sætter spørgsmålstegn mhs til at skulle Clark Kent ikke være Journalist??
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#39 tiany 9 år siden

Kevin Costner voice-over virker lidt fesen i forhold til Russel Crowe...

Jeg er meget skeptisk... især fordi Snyder kan være et hit eller miss... men med Nolan som producer, så håber jeg på det første.
Valar morghulis
Gravatar

#40 Kruse 9 år siden

MOVIE1000 (38) skrev:
Ud fra denne lille teaser, er jeg så den eneste der sætter spørgsmålstegn mhs til at skulle Clark Kent ikke være Journalist??


Det vi ser i klippet er nok inden at han bliver journalist. Jeg gætter på at han på det tidspunkt endnu ikke har omfavnet det ansvar som hans superkræfter giver ham, og han derfor har søgt væk fra det hele.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: