Så bliver “Terminator”-universet udvidet endnu en gang. Foruden den kommende “Terminator Salvation”-filmtrilogi, der sparkes i gang med “The Future Begins”, og den velmodtagede tv-serie “Terminator: The Sarah Connor Chronicles” er en samling af animerede kortfilm i den berømte dræbercyborgsaga også under udvikling.

Projektet, der vil blive lavet i stil med den “Matrix”-inspirerede anime-antologi “The Animatrix”, går under titlen “Termination” og vil bestå af en række forskellige historier i James Camerons etablerede univers.

“Terminator”-produceren James Middleton kan i et interview fortælle: ”Jeg arbejder også på et animationsprojekt kaldet ‘Termination’, som vil tage brug af anime- og animationskunstnere til at lave individuelle segmenter inspireret af ‘Terminator’-franchisen. Den vil blive ligesom ‘The Animatrix’, bortset fra at det vil have en meget mere international flair. Denne tanke omkring Dommedag er ikke noget, der blot påvirker Los Angeles, men hele verden, så vi har europæiske animatorer så vel som japanske animatorer. Vi er i den tidlige udviklingsfase og håber at have projektet klar til udgivelse i 2009.”

“Termination” er ikke den eneste animationskortfilmsantalogi under udvikling; Warner Bros. er i fuld gang med at lave ”Batman: Gotham Knight”, en samling af animerede eventyr om den kappeklædte korsfarers eventyr mellem “Batman Begins” og den kommende “The Dark Knight”.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 filmz-gentlemanfinn 16 år siden

"den velmodtagede tv-serie "Terminator: The Sarah Connor Chronicles"

hvor er den velmodtaget? For jeg har kun set den blive sablet ned
Gravatar

#2 David Munch 16 år siden

Bliver nu sjovt at se hvad de japanske animatorer kan lave.. De plejer at have mere fantasi.
Gravatar

#3 loki 16 år siden

#1 Skulle lige til at skrive det samme. Har kun set afsnit 1, men damn den er sgu pænt elendig. Kunne eller godt unde Summer Glau en succes serie <3
www.peakoil.dk
Gravatar

#4 filmz-gentlemanfinn 16 år siden

#3 har også set afsnit 2 i håb om en positiv udvikling, den blev desværre ikke indfriet.
Gravatar

#5 Eat this 16 år siden

Dem glæder jeg mig til at se.

#1 Nu er det jo også FOX den bliver vist på!
Gravatar

#6 Ikari 16 år siden

#1 "Velmodtagede" menes her i seertal:

http://www.variety.com/article/VR1117978993.html?c...

"Fox's Sunday debut of "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" scored the best opening-night demo ratings of any new show in three years"
Gravatar

#7 Riqon 16 år siden

TV-serien er slet ik så ringe endda.

Europæiske animatorer, mon der er nogen fra Danmark? Hvordan SkyNet jævnede Christiansborg og Rundetårn med jorden. Ouh-ha da da! Ouh-ha-da-da-da-da!
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 filmz-Liou 16 år siden

Ved ærlig talt ikke helt hvad jeg skal synes om det... Anime har aldrig sagt mig noget... kan ikke klare tegnefilm og Animationsfilm lavet efter den japanske opskrift... øh okay Silver Fang er undtagelsen men den var også noget specielt.

Batman Gotham Knights lyder som Spider-man the new animated series der udspillede sig mellem Spider-man og Spider-man 2... ikke en videre vellykket serie men man kan da håbe at Batman Gotham Knights overasker positivt... en anden sjov ting... Batman Gotham Knights er også navnet på Batman the Animated Series fortsætelsen fra 1997 som byggede videre på Batman the Animated Series universet... sådan nogle tyveknægte.

Jeg kan faktisk godt lide Terminator universet men jeg har overhovedet ikke fantasi nok til at forstille mig det som Animation og da på ingen måde som Anime.
Gravatar

#9 filmz-Kadann 16 år siden

#8 -

Der er forskel.. ental og flertal: Knight/Knights.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#10 filmz-Liou 16 år siden

#9 -

Ah du har ret... lage jeg slet ikke mærke til.

Skriv ny kommentar: