“Terminator: The Sarah Connor Chronicles” får kniven


Terminator: The Sarah Connor Chronicles”, der igennem længere tid har døjet med dårlige seertal, er nu blevet droppet af tv-stationen Fox, og sæson 2 bliver dermed seriens sidste. Det fortæller kilder tæt på serien ifølge Entertainment Weekly.

Fox har dog endnu ikke officielt lagt serien i graven, men det forventes, at det vil ske, når stationen 18. maj offentliggør tv-programmet for efteråret.

“Terminator: The Sarah Connor Chronicles” har Lena Headey og Thomas Dekker i hovedrollerne som henholdsvis den moderne kriger og enlige mor Sarah Connor og hendes 15-årige søn, John, som efter begivenhederne i “Terminator 2: Dommedag” må erfare, at truslen fra fremtiden langt fra er forbi, da fremtidsmagten SkyNet har lagt nye planer for udslettelsen af Connor-slægten.

I serien finder man yderligere bl.a. Brian Austin Green og Shirley Manson fra bandet Garbage.

Den anden sæson, som netop er slut i USA, blev produceret af Mario Kassar og Andrew Vajna.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 De4_Kia 11 år siden

Det synes jeg er surt. Jeg følger med i serien, og synes den er rigtig god.
Lige en rettelse, John Connor er altså 16 i serien. Han fylder 16 i sæson 1 :)
Gravatar

#2 astor 11 år siden

ja, det er nok fordi alle der ser serien downloader den, istedet for at se den på TV
Tak

http://torrentfreak.com/top-10-most-pirated-tv-sho...
Sorry, Quaid. Your whole life is just a dream...
Gravatar

#3 nygaardpetersen 11 år siden

Det var ærgeligt. Var ellers lige begyndt at følge med.
Gravatar

#4 De4_Kia 11 år siden

#2 Tja det er der nok nogen der gør. Men jeg ser den over Fox, på betalte kanaler!
Gravatar

#5 astor 11 år siden

#4 Nøj, dyktig pige! Tydeligvis er det desværre ikke nok mennesker der gør det samme som dig.
Sorry, Quaid. Your whole life is just a dream...
Gravatar

#6 Eat this 11 år siden

Sæson 1 på 13 afsnit var rigtig god, men sæson 2 på 22 afsnit havde kun 6 gode afsnit, 15 kedelige og 1 lorte slutning.

sååå jeg kan godt forstå man sætter en stopper for den.
Gravatar

#7 KEiZ 11 år siden

Sad og så et afsnit igår på 6'eren, og har fulgt med i serien der. og må sige jeg syntes sku den er ok uforpligtende underholdende, men det er dog lidt light i forhold til filmene så jeg forstår godt hvis der ryger lidt fans på den konto. men ærgelig syntes jeg nu sytes sku den er ok.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#8 simonselvfed 11 år siden

Man skulle måske bare have hyret nogle lidt bedre manuskriptforfattere... Serien har jo lidt en meget langsom død siden starten på sæsonen... Men jeg vil også savne den... Især Summer Glau.
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#9 *Iceman 11 år siden

Det er godt nok dagens dårlige nyhed. Jeg må også indrømme at jeg følger med online, mest af alt fordi de var alt for langsomme til at begynde og sende den i DK og ligeledes at muligheden for at se den i HD er der - hvilket den serie klart fortjener.

Nok med de dårlige undskyldninger. Det er rigtigt, at serien kører i et langsommere tempo end mange andre, men synes klart at de karaktere som er med i serien sagtens kan bære det. Kan specielt godt lide det spil som kører mellem John og Cameron. Det giver referencer til den anden Terminator film, hvor John er i gang med at lære Arnold at lege ude i ørkenen.

Ligeledes var jeg ret overrasket over det twist som kom i går. Jeg havde på ingen måde overvejet, at Catherine Weaver var på deres side (eller i hvert fald påstod det) Derfor undrer det mig, at John så nemt tog med hende til fremtiden, når han har været så påpasselige med alt andet.

Jeg husker også, Catherine Weaver havde noget med det lagerhus ude i ørkenen, hvor hun kom og drabte alle, da Sarah havde fundet det. Var det ikke den samme flyvende maskine som kom op fra sumpen, der angreb hende?


Anyways - jeg synes det er synd, at hver gang en serie ikke skynder sig, men istedet bygger en god historie op, så bliver den stoppet. Var også svært glad for HBO serien Carnivalé som desværre også fik kniven efter anden sæson.

Det må da også give dem et hint, som nr. 2 skriver, at den er blandt top 10 af de mest downloadede serier på nettet. Det giver en endnu bedre indikation af seertal, da folk selv vælger at downloade det, istedet for at fjernsynet muligvis er tændt i forbindelse med udsendelsen. De må også gerne få fingeren ud og gøre det muligt at købe serier over iTunes i DK. De fleste som downloader er jo ligeglade med de danske undertekster og samtidig vil det give et hint til tv-stationerne om ikke at sylte serier alt for lang tid i dk

Skriv jer på listen, hvis i gerne vil have serien til at fortsætte. Man kan jo altid prøve!
"Well, I'm gettin' something really special too. And by special I don't mean special like that Kleinaman boy down the street. More special like...
Gravatar

#10 tiany 11 år siden

Undre det egentlig nogen? Det er jo FOX vi taler om - de stopper sgu da altid serierne efter 2 sæsoner. Kors hvor jeg hader det.
Valar morghulis

Skriv ny kommentar: