Det lyder som en noget vanvittig idé, men den skulle umiddelbart være god nok. Efter at have kastet sig over sænke slagskibe i filmen ”Battleship” planlægger Hollywood nu at filmatisere det populære arkadespil Tetris. Det skriver hjemmesiden Wall Street Journal.

Se også: Anmeldelse: “Battleship.

Filmen skal produceres af Larry Kasanoff, der er direktør for selskabet Treshold Entertainment. Og han har store planer med spillefilmsudgaven af det populære bip bip-spil.

”Det bliver en kæmpestor og episk science-fiction-film. Det bliver ikke bare en masse geometriske brikker med fødder på,” siger Kasanoff til Wall Street Journal og fortsætter: ”Brands er de nye stjerner i Hollywood. Vi har en historie, der går bag om Tetris, som er meget fantasifuld.”

Og umiddelbart har Larry Kasanof en pointe om, at Hollywood har en uudslukkelige tørst efter kendte brands. I hvert fald arbejder man lige nu på at lave film over legetøjsbrands som “Hungry Hippos”, “Matador”, “Candy Land” og “Risk”.

FACEBOOK: Bliv ven med FilmzVis kommentarer (13)
Gravatar

#11 nwinther 8 år siden

Hvem fanden ansætter de filmstudie-chefer?

Brædtspil (og meget basale computerspil) er generelt for enkle til at der kan bygges et plot op omkring dem. Så hvorfor fanden prøve?

Det var tåkrummende pinligt, i Battleship, at man absolut skulle have presset spilkonceptet ind i filmen. Derudover var det da en underholdende film, med en sjov præmis. Men det var da ganske unødvendigt at trække på "Sænke-Slagskibe"-brandet (hvem fanden spiller sænke slagskibe?).

Nu mangler vi bare fire-på-stribe, Mastermind og Memory, så er vi ved at være der.

(Wargames havde en sjov vinkel på dette fænomen, at kryds-og-bolle var at sammenligne med MAD. Men præmissen var markant anderledes end f.eks. Battleship).
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#12 Alex- 8 år siden

Tetris er verdens mest solgte spil, men Angry Birds er ved at hale ind på den. Eftersom det første billede fra Angry Birds filmen blev offentliggjort den anden dag, så kan det være at nogen et sted er ved at få dårlig mave..
Jeg vil da sige at jeg er meget interesseret i hvad dette kunne blive til. Battleship var en relativt let oversætning (når ambitionerne ikke var større), så det bliver da spændende at se om de kan få noget fornuftigt ud af noget så banalt som en Tetris-filmatisering.
Gravatar

#13 TP-DK 8 år siden

Kaversmed (5) skrev:
Måske ikke, men den var i det mindste ikke baseret på en allerede etableret franchise. Derudover var det da en ganske habil og underholdende action film.


Men Edge of Tomorrow er baseret på All You Need Is Kill :P

Ikke at der er noget i vejen med det. Nogle af de bedste film er baseret på noget fra andre medier.
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"

Skriv ny kommentar: