På grund af den planlagte “The Avengers”-film er manuskriptet til Kenneth Branaghs film om den nordiske superheltegud Thor nu blevet omskrevet, således at filmen har fået en helt ny slutning.

Oprindeligt skulle filmen udelukkende være foregået i Thors hjemland Asgård, hvor Thor må konfrontere sin far Odin og sin ondsindede bror Loke, som har skumle planer om verdensherredømmet – ikke kun over Asgård, men også over Jorden.

Thor skal dog også være en essentiel del af “The Avengers”-filmen, der foregår i vore verden og omhandler en superheltegruppe bestående af bl.a. Iron Man, Captain America og Hulk, og man har derfor lavet slutscenen i “Thor” om:

I den nye scene finder en mand ved navn Donald Blake Thors magiske hammer Mjølner, hvorefter Blake selv forvandler sig til Thor.

Det forlyder desuden, at Kenneth Branagh selv vil medvirke i filmen, der får premiere i juli 2010.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 filmz-bigemaster666 14 år siden

har aldrig kendt thor marvel fyren han ser lidt gay ud han skal være ældre
I am better known as Erlinggur666
Gravatar

#2 Casanova_Frankenstein 14 år siden

Lyder det egentlig ikke lidt som "The Mask"?
Var plottet ikke at det her var tale om Lokes maske?
What kinda crazy man blows up a crazy house?
Gravatar

#3 filmz-Kadann 14 år siden

#2 -

Måske, bortset fra at..

.. Donald Blake var Thors alter ego længe før "The Mask" eksisterede. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 Kviesgaard 14 år siden

# 1

Mon ikke Marvels Thor bare har et heftigt (over)forbrug af Iduns æbler?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#5 Buzz 14 år siden

I den nye scene finder en mand ved navn Donald Blake Thors magiske hammer Mjølner, hvorefter Blake selv forvandler sig til Thor. med den rightti thor marke at der en som bruger hans hammer og så må thorden guden fende singe hammer før det er forse.te

Svend-ole Thorsen Skule være Tho
Gravatar

#6 filmz-Kadann 14 år siden

#5 -

Det er måske ikke sindsygt snedigt at kopiere spoileren ud i tråden, uden at markere den med en spoilermarkering.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 filmzkim 14 år siden

med den rightti thor marke at der en som bruger hans hammer og så må thorden guden fende singe hammer før det er forse.te

Svend-ole Thorsen Skule være Tho

Følte ikke, jeg skulle sætte en spoiler over dette, da det her er fuldstændig uforståeligt, og da Buzz sådan set ikke selv har gjort det :S
Gravatar

#8 filmz-TheNthDoctor 14 år siden

#1 - dit indlæg ser lidt 'gay' ud...
Gravatar

#9 Rasputinoch 14 år siden

Marvel udgaven af Thor er absolut ikke en gammel Svend-Ole Thorsen agtig type. Måske hvis man lavede en Thor film byggende direkte på gudesavnene kunne Sven-Ole passe. I Marvels version har han ikke noget at gøre.

Jeg synes Branaghs ide om at holde Marvel-Thor i Asgård lyder super fed. Glæder mig utroligt meget til endelig at se nogle af de kosmiske Marvel karakterer rulle sig ud på film. Jeg prøver stadig at arbejde mig ud af den depression jeg pådrog mig, da jeg så hvordan Galactus blev håndteret i Fantastic Four 2... ;o) - Øv hvor havde jeg glædet mig til at se den lilla kæmpe ankomme til New York... snøft!!

At de nu forsøger at "linke" Thor til jorden, ser jeg ikke som et større problem, det er helt i tråd med den oprindelige Marvel historie. Dog har Ikaris spoiler-nyhed fået lidt omvendt fat i hvordan dette "link" sker... Men det kan selvfølgelig være at den nye film har gendigtet en smule.

Skriv ny kommentar: