Den officielle hjemmeside til “The Bourne Ultimatum” er blevet opdateret med en ny featurette, der tager et kig på tilblivelsen af den ventede tredje film i serien om Jason Bourne. Featuretten, “A First Look”, kan findes i media-sektionen under “Intel” på hjemmesiden.

I filmen vender Matt Damon tilbage i rollen som Bourne, der må på en jordomrejse for at optrævle sin fortid, mens han fortsætter sin jagt på at finde den rigtige Jason Bourne. Samtidig må han gøre sit bedste for at undgå politi og Interpol-agenter, der alle vil have ham på skudhold.

Julia Stiles, Joan Allen og Brian Cox er også at finde på rollelisten. Paul Greengrass, der stod for “Bourne duellen”, er tilbage bag kameraet.

“The Bourne Ultimatum” får premiere 17. august.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 filmz-sjqlund 15 år siden

Synes den første film var en rigtig fed action film. 2'eren derimod synes jeg var ret uoriginal og kedelig. Men det skal da nok blive spændende med en ny film.
Gravatar

#2 filmz-vassago 15 år siden

hedning :)
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#3 gravity 15 år siden

#1 det er to fil der efter min mening er sindsygt fede begge to, kan slet ikke forstå hvorfor du finder den kedelig.

det er godt nok meget man ser af filmen inde på siden
Gravatar

#4 loki 15 år siden

Jeg vil mere eller mindre tilslutte mig #1. Hvor den første film var spændenden og "frisk", så var virkede forsættelsen til tider forceret. Dog stadigvæk en god film, og jeg regner da også med at se 3'eren i bio.
www.peakoil.dk
Gravatar

#5 MTK 15 år siden

1'eren var fantastisk ja, mens Supremacy var en ganske ordinær actionfilm. I min verden er der ikke andre end Identity.
Gravatar

#6 The Insider 15 år siden

Som jeg tidligere har sagt, så er Supremacy for Identity, hvad Empire Strikes Back var for Star Wars (altså, ikke fordi Identity overhovedet kommer i nærheden af Star Wars kvalitetsmæssigt). Bourne Identity er en god film, javist, men den er på mange måder en konventionel og traditionel actionthriller, hvorimod Supremacy er et revolutionerende, æstetisk overvældende og ofte ulideligt spændende mesterværk. Det mener jeg i det mindste :-)
War. War never changes.
Gravatar

#7 filmz-Bruce 15 år siden

Identity får HD-DVD premiere den 24. juli og jeg er selvfølgelig helt uenig med Insider her ovenover :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 filmz-Is 15 år siden

Jeg synes at Bourne filmene er rigtig fede, og håber at 3'eren bliver den bedste.. Men det sker meget sjældent...
Gravatar

#9 BN 15 år siden

3'eren bliver helt sikkert ligeså god som 2'eren og 1'eren. De lange klip fra filmen viser, at Greengrass fastholder både stil og tone fra de første to film.

3'eren behøver ikke blive den bedste. Den skal bare blive ligeså god som de andre, og det fornemmer man i den grad ud fra scenerne, som både stilistisk og visuelt og dramaturgisk harmonerer så perfekt med 1'eren og 2'eren, at de til forveksling kunne være hentet fra disse.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: