Ved den årlige Southeastern Film Critics Association Awards valgte dommerpanelet at kåre “The Departed” som årets bedste film. Panelet består af 47 filmanmeldere fra det sydøstlige USA.

Prisen for bedste skuespiller gik til Forest Whitaker for hans rolle i “The Last King of Scotland”, mens Helen Mirren vandt det kvindelige sidestykke til prisen for sit portræt af Dronning Elizabeth II i “The Queen”.

“An Inconvenient Truth”, den stærkt omdiskuterede dokumentar med Al Gore, vandt for bedste dokumentar.

Det var den 15. prisuddeling af Southeastern Film Critics Association.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 filmz-michaell 17 år siden

Jeg har ikke set The Departed endnu, så jeg vil ikke udtale mig om hvorvidt den fortjener en Oscar. Men jeg er helt enig i at Scorsese ikke automatisk fortjener Oscar'en fordi han, efter min mening, er blevet overset én gang (Taxi Driver).
Jeg har altid godt kunne lide Scorsese og synes bestemt ikke at han er brændt ud, men det ville da være grotesk at belønne manden med en Oscar, bare fordi han stadig er en god instruktør og fordi han fortjente statuetten i '77.
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#22 filmz-ayham 17 år siden

Ja, det ville være grotesk. men sådan er akadamiet desværre skruet sammen. orker ikke at google eksemplerne frem, men der er massere af dem.
- "Insert cool quote"
Gravatar

#23 filmz-Bruce 17 år siden

Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#24 filmz-ayham 17 år siden

#23 takker
- "Insert cool quote"
Gravatar

#25 wimmie 17 år siden

Jeg synes The Departed var eng rigtig god film, og for min skyld må et par af skuespillerne gerne få nogle priser, for den var dælme velspillet - ligesom poster #4 er jeg enig i, at Dicaprio virkelig gjorde det godt, efter min mening er han virkelig brudt ud af "pigernes-drøm"-rollerne :)

Men jeg synes ikke filmen bør vinde årets film - jeg har da set bedre film - osgå i år :)
Desuden synes jeg der var nogle ting, der ikke helt holdt vand...

"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”

Skriv ny kommentar: