“The Departed” nåede at hive endnu en pris for bedste film hjem, inden vi skiftede kalenderen ud med 2007-udgaven.

Det var Chicago Film Critics Association, der gav Martin Scorseses gangster-remake hæderen. Filmen har nu vundet 4 priser for bedste film, inden det store Oscar-show går i gang 25. februar.

Helen Mirren høstede også igen hæder for sin rolle som den engelske monark i “The Queen”, og Forest Whitakers rolle som den brutale diktator Idi Amin i filmen “The Last King of Scotland” gav ham prisen for bedste skuespiller.

Sacha Baron Cohen fik prisen for mest lovende kunstner efter roller i “Borat” og “Talladega Nights: The Legend of Ricky Bobby.”Vis kommentarer (22)
Gravatar

#11 filmz-1aco 17 år siden

Filmen er meget godt lavet...Men helt original er den heller ikke..Eftersom den er næsten en dirikte kopi af den Originale film
"Infernal Affairs"..Men Alligvel fortræker jeg The Departed, fordi den er lavet af
Martin Scorseses...
Gravatar

#12 filmz-Crystalstar1200 17 år siden

Let sjovt at tænke sig at det måske blive et remake og ikke et rent Martin Scorsese produkt, som giver ham den Oscar han har sukket efter i årevis, men ellers er jeg enig i at 2006 har været et noget tamt filmår, men nu vil jeg sætte mig tilbage og nyde resten af "Deadwood" på DR2 :)
---------------------------------------

*** Den Som Elsker Meget - Udretter Meget ! ***
Gravatar

#13 filmz-putte 17 år siden

totalt overvuderet film helt sikkert, kedelig første halvdel af filmen, og sidste haldel lever da lidt mere op men så heller ik mere;) absolut ikke en oscar film, men når film som Bravehaert og Crash kan vinde,så kan alt jo ske
Badabing badabang
Gravatar

#14 Benway 17 år siden

Jeg synes ikke "Departed" er årets bedste film, men jeg var nu virkelig godt underholdt, og den er i hvert fald langt bedre end "Crash". :)
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#15 The Insider 17 år siden

Ja, glimrende film, og også lysår foran "Infernal Affairs" efter min mening.
War. War never changes.
Gravatar

#16 filmz-look 17 år siden

utroligt. synes ikke den film var noget særligt. en kedelig langtrukken film. selve historien er set før også. det er kun fordi Martin Scorseses drengen har instrueret den. plat
Gravatar

#17 myggen 17 år siden

#1: Hvis man sagde det, hvad mente man så?
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#18 Oh Daesu 17 år siden

#17 Det var Jon Steward der, umiddelbart efter Three 6 Mafia vandt en Oscar for bedste sang, sagde, "And for those of you keeping scores, that's Three 6 Mafia 1, Martin Scorsese 0".
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/OhDaesu
Gravatar

#19 myggen 17 år siden

Aaah, anede bare ikke hvad Three 6 Mafia var... Men nu du siger det, kan jeg godt huske joken :)
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#20 filmz-michaell 17 år siden

#16 Siden The Departed er et remake af Hong Kong thrilleren Infernal Affairs, kan jeg godt forestille mig at historien er set før.
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables

Skriv ny kommentar: