Nu begynder de første kig fra “Star Wars: The Last Jedi” så småt at pippe frem. Nu er det instruktør Rian Johnson, der på Twitter deler et foto af en deling First Order Stormtroopers, som du kan se lige her.

Se også: Første kig: Sådan ser “Star Wars”-heltene ud i “The Last Jedi”

Anledningen er, at Johnson nu afslører, at han selv og Lucasfilm-chefen Kathleen Kennedy medvirker i et særligt panel fredag d. 14. april til Star Wars Celebration Orlando.

Samtidig teaser instruktøren nogle særlige gæster samt et par overraskelser. Og mon ikke mindst én af disse overraskelser bliver den første trailer til “The Last Jedi”? Det virker sandsynligt.

“Star Wars: The Last Jedi” får premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 The_Corrector 1 år siden

Hvordan kan kilden være Filmz.dk?
Kilden er https://twitter.com/rianjohnson

Det kan godt værre du selv har skrevet artiklen, men det ændre ikke på at kilden IKKE er Filmz.dk, for artiklen ville slet ikke kunne skrives, hvis det ikke var for Rian Johnson, som har delt billedet på sin Twitter.

Havde enlig tænkt mig at tie stille. Men efter at have set det på de seneste to Star Wars nyheder, hvor kilden gøres til Filmz.dk, så vil jeg altså lige påpege, at det skal ændres, så vi kan se hvor tingene kommer fra.

Så længe der ikke dokumenteres med link til originalkilden, er informationerne utroværdige,
fx. det billede der blev lagt op tidligere. Hvis det ikke var fordi jeg kender original kilden, så kunne jeg have skrevet: "Photoshop!", fordi der ikke linkes til originalkilden.

Så venligst husk at link til originalkilden for fremtiden. Ellers vil jeg se mig nødsage til at gå til originalkilderne, og sige at Filmz.dk tager credit for deres arbejde. Jeg er ret sikker på, at hvis du også vil have der skal linkes til Filmz.dk, når nogen får deres nyheder (som rent faktisk er jeres egne) og anmeldelser fra jer, og at du også vil henvende dig til den pågældende person og bede dem link til originalkilden hos Filmz.dk, hvis du tager nogen i at "låne" uden at "give tilbage".

Dette her gælder ikke kun Star Wars, men også mange andre nyheder, nu vælger jeg bare at bruge Star Wars, da det er det seneste eksempel.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#1 Godt spørgsmål. Det er korrekt, at Rian Johnson har delt billedet via Twitter. Rent journalistisk er tjenester som Twitter, Facebook og YouTube ikke kilder. De bearbejder ikke noget selv, men kan i stedet sammenlignes med en pressemeddelelse, et fodboldstadion eller folketingets talerstol. Det gør dem til arena for information, men ikke kilder.

Derfor bliver vi nødt til at skrive Filmz som kilde. Derimod vil du altid se kilde med dybdelink, hvis vi citerer en historie, der er aktivt skabt af et andet medie.

Du har dog helt ret i, at det vil pynte med et direkte link til delingen på Twitter - det har jeg nu tilføjet :)

Skriv ny kommentar: