Mark Hamill har været uenig med instruktør Rian Johnson under og efter optagelserne af “The Last Jedi” – men sådan var det ikke hele tiden.

De har tydeligvis været uenige om retningen, som karakteren Luke Skywalker skulle gå og udvikle sig i med “The Last Jedi”.

Mark Hamill udtalte endda offentligt, at han ikke kunne acceptere “The Last Jedi”-udgaven af Luke Skywalker.

Men uenighederne var altså ikke alt, understreger “The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson nu:

”Vi slog hovederne imod hinanden om det… Vi gjorde alt det, som man altid gør med en skuespiller om en rolle, endda endnu mere, fordi det var Mark Hamill, og det var om Luke Skywalker, og fordi det var så stor en beslutning, hvordan hans karakter blev i filmen. Det kan virke, som om vores relation var sådan hele tiden, men det var den ikke,” siger Rian Johnson til Los Angeles Times.

Således lægger Johnson da heller ikke skjul på, at han og Hamill langt fra var enige om Luke Skywalkers udvikling. Men konflikten har været blæst ud af proportioner, mener han.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 SMOjr 6 år siden

Kan vi virkelig blive ved med at koge suppe på de samme ligegyldige historier hele tiden? Eller er det bare for at sætte gang i "jeg hader TLJ" vs "jeg kan godt lide TLJ" diskussionen for 117. gang?
Gravatar

#2 Gridlock 6 år siden

Måske men det forhindre ikke i at Mark Hamill havde en god point da han ikke kunne li hvad de gjorde ved hans karakter.
Darth Vader havde myrdet flere karakterer end Kylo Ren havde og stadigvæk ville Luke Skywalker gøre alt hvad der stod i hans magt for og få ham tilbage til lyset.
Men hans søsters barn der muligvis vil gå over til den mørke side, for ham til og næsten og slå ham ihjel før han besinder sig..... nej det giver INGEN mening.

Ja du kan godt føre Luke derhen hvor han vil gøre det, men det skal du gøre dig fortjent til.
Vis hvordan Luke gik fra hvad vi så i Return of The Jedi til en mand der på grund af noget hans nevø muligvis vil gøre, retfærdiggjorde at nevøen skulle dø.
Og nej og sige det vil blive forklaret i fremtidige film, eller det bliver forklaret i ekstra bøgerne er ikke godt nok.
Ekstra materialet kan bruges til og gi lidt ekstra kød på universet og fremtidig film kan køre historien fremad.
Men de individuelle film skal stadigvæk være individuelle nok, til at kunne forklare deres hovedkarakters handlinger.
Og The Last Jedi forklarer på ingen måde Luke´s handlinger på nogen som helst måde.

Men hvis vi skal springe denne diskussion over, er det egentlig sjovt hvor mange af de her historier der komme frem.
De virker lidt som om Disney godt ved de har gjort i nælderne og forsøger nu desperat og køre damage control.
Gravatar

#3 MystiskeMox 6 år siden

Så skulle Rian have lyttet til ham der viste langt bedre end ham selv.
Nu her efter filmen står han som et endnu større fjols, der bliver ved at benægte hans dumheder.
Gravatar

#4 SMOjr 6 år siden

... Og det var så det der skete. Rian og Mark har gentagende gange fortalt hvordan tingene forholder sig, og de er enige om Luke's karakter og skæbne nu. Der er ingen kontroverser eller damage control, det er bare diverse medier der elsker at genopleve en død historie, så vi fans kan blive ved med at debatere over noget, der er ganske subjektivt. Hvis i vil tage sølvpapirshatten på, og sige det er den store stygge Disney, der elsker at fucke med os, så er i da også velkomne til at gøre det.
Gravatar

#5 Johnny42 6 år siden

Der er faktisk en easy fix.
Hvis man byttede om på hvornår de to scener udspillede sig. Lukes konfrontation med Ben, og angrebet på jedi Akademiet.

Hvis angrebet på Jedi akademiet havde fundet sted først, så ville det for mig give mening, at han konfronterede Ben, men i sidste ende alligevel ikke kunne få sig til at dræbe ham. Denne side af hans karakter har vi set før, hvor Darth Vader fortæller ham, at han vil forsøge at omvende Lue's søster, hvorefter Luke i vild raseri angriber Darth Vader, men da Vader først er besejret, kan Luke ikke få sig selv til at dræbe ham og vil hellere ofre sit eget liv, frem for at gennemføre den handling.

Som det ses i filmen, så ser han en mulig fremtid for Ben, og mister lige pludselig alt håb for sin nevø, der er søn af hans søster og bedste ven. Hvis man havde byttet om på scenerne, ville der have været et motiv til, hvorfor han reagerede, som han gjorde.

Skriv ny kommentar: