Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt laver den tredje danske Netflix-serie.

De skabte verdenshistorie med “The Rain”, der over tre sæsoner blev den første Netflix-serie på dansk.

I mellemtiden er den okkulte thrillerserie “Equinox” også meldt på vej, men allerede før premieren på den anden Netflix-serie fra Danmark annonceres nu den tredje.

Igen er det “The Rain-skaberne Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt, der står bag.

Denne gang har de indgået aftale om en sci-fi-serie på seks afsnit til Netflix – titlen er “Chosen”.

“Chosen” handler om Emma, der har altid følt sig anderledes end de andre i Middelbo – en lille dansk by, som blev verdensberømt, da en meteor efter sigende brød gennem atmosfæren og styrtede ned i byen for 17 år siden.

Nu er Middelbo ikke længere, hvad den har været, men spørgsmålet er, om den nogensinde har været, hvad den foregiver at være? Da Emma ved et uheld opdager, at hele historien om meteoren er en løgn, afslører hun også en farlig og usandsynlig sandhed om den søvnige by – noget, der er langt mere faretruende og utroligt, end hun nogensinde havde forestillet sig.

For var det virkelig en meteor, der ramte den lille by 17 år tidligere, eller var det noget langt mere kraftfuldt? Med denne nyopdagede erkendelse er Emma tvunget til at indse, at hun er alene, og at hverken venner eller samfund kan redde hende nu, hvor hun har mest brug for dem.

Makkerparret Potalivo og Mosholt fortæller, hvorfor de har sagt ja til at fortsætte samarbejdet med Netflix:

”‘The Rain’ var en fantastisk mulighed for at fortælle historier i en genre, som vi ellers sjældent oplever i Skandinavien, og vores samarbejde med Netflix har været en fornøjelse, der kun er blevet større og stærkere gennem årene. Derfor var det naturligt, at Netflix også var den rigtige partner for ‘Chosen’, og det perfekte sted at udvikle og fortælle en historie, der er universel og har sci-fi-genren som drivkraft, men også trækker på vores egne liv og danske temaer.”

Læs også ‘Her er premieredatoen til okkult Netflix-serie – teaseren til danske “Equinox”‘.

Produktionen af “Chosen” begynder i år.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Ryder666 1 år siden

Uha det lyder godt nok "spændende".

"The Rain" var jo så "vildt god" at jeg må ha været den "chosen" one til at springe let og elegant henover chosen.

Hollywood wannabe.

Igen så skide uoriginalt og uopfindsomt at give en DANSK serie en engelsk titel. Og det er sagt med henblik på uanset om unge taler rigsdansk, eller ej.

Jeg er muligvis ikke målgruppen, og Danmark er nok ikke det eneste land, det gør det, men lad dansk være dansk så vidt muligt. En lille mængde er okay, så længe det ikke dominerer al indhold, og fordi man er for ambitiøs i håb om at serien bliver solgt til internationale platforme. Det mister noget af identiteten når man gør det på den måde.
Gravatar

#2 Geekalot 1 år siden

Ubegribeligt de får lov at lave endnu en serie.
Kun for staten har tvunget netflix til at bruge et hvis % af deres indtjening i Danmark, det lort kommer..
Gravatar

#3 Ryder666 1 år siden

Geekalot (2) skrev:
Ubegribeligt de får lov at lave endnu en serie.
Kun for staten har tvunget netflix til at bruge et hvis % af deres indtjening i Danmark, det lort kommer..Helt enig.

Jeg kunne knap nok komme igennem første afsnit af The Rain, så elendig var den.
Gravatar

#4 Ronnie Barnhardt 1 år siden

Det er så patetisk at det eneste sci-fi de kan tænke sig til er dødelig regn og et meteor-nedslag. Men det er nok bevidst. Dum tv til masserne.

Skriv ny kommentar: