På trods af at optagelserne til “The Rum Diary” var færdige helt tilbage i 2009, er det først nu blevet offentliggjort, at filmen rammer biograferne i Danmark inden længe – nærmere bestemt 16. maj.

Filmen, der har prominente navne som Johnny Depp, Aaron Eckhart, Giovanni Ribisi og Amber Heard på rollelisten, er baseret på Hunter S. Thompsons roman af samme navn.

“The Rum Diary” omhandler den alkoholiserede journalist Paul Kemp (Johnny Depp), der bliver skyllet op af havet i 1950’ernes Puerto Rico. Ribisi spiller en drikfældig journalistkollega, mens Eckhart medvirker i rollen som Sanderson, en rig jordejer, der tror, at alt har en pris og introducerer Kemp for en anderledes livsstil. Derudover optræder Amber Heard i rollen som Chenault, en frisindet kæreste til en af Kemps kolleger, der har en affære med Kemp i forsøget på at få ham til at tage væk med hende.

Bruce Robinson (“Withnail & I”) instruerer efter eget manuskript. Depp har tidligere spillet hovedrollen i Hunter S. Thompson-filmatiseringen “Fear and Loathing in Las Vegas” fra 1998, som Terry Gilliam instruerede.

Se også: [url=http://filmz.dk/foerste-billeder-af-johnny-depp-i-the-rum-diary]De første billeder af Johnny Depp i “The Rum Diary”.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Blacksanta 13 år siden

Kan dette være en aprilsnar? Jeg tjekkede IMDB igår, eller i forgårs, og der stod at den ville udekomme i september-november? Men uanset hvad (hvis det altså passer), så er en meget glædelig nyhed.. Bogen er genial :)
Gravatar

#2 Frederik 13 år siden

Variety-nyheden er 3 dage gammel, Filmz kan godt være et par dage om at udsende nyheder selvom de ligger i køen. Tvivler på det er aprilsnar :)
Gravatar

#3 Antlion 13 år siden

16. maj


Hvor al verden kommer denne dato fra? Udgivelsesdatoen er d. 28 oktober.
Gravatar

#4 XuN 13 år siden

Don't toy with my emotions!!!!
Gravatar

#5 Leo DiCaprio 13 år siden

Så venter vi bare på en trailer.
Gravatar

#6 chandler75 13 år siden

# 3

16. maj er datoen, jeg fik bekræftet i går af den danske distributør.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#7 MaXer 13 år siden

Why is the rum gone?!

Skriv ny kommentar: