“The Woman in Black”-efterfølger får grønt lys – uden Radcliffe


Efter, gyseren “The Woman in Black” klarede sig overraskende godt i biograferne, hvor filmen formåede at inkassere $112 mio. på et $17 mio.-budget, har en efterfølger nu fået grønt lys.

Se også: Trailer til spøgelsesfilmen “The Woman in Black” med Daniel Radcliffe.

Efterfølgeren kommer til at hedde “The Woman in Black: Angels of Death” og vil igen være baseret på en historie af Susan Hill. Manuskriptet skrives i denne omgang af Jon Crocker, der også hjalp til med den første film.

Selvom “The Woman in Black: Angels of Death” er en efterfølger, så kommer den dog ikke til at omhandle Daniel Radcliffes karakter fra den første film. Den finder derimod sted 40 år senere, hvor et nyt par besøger det uhyggelige palæ.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 De4_Kia 8 år siden

Filmen ligger også op til en forsættelse,
men sådan som den slutter, så er det fornuftigt den ikke kommer til at omhandle Daniel Radcliffe's karakter Arthur Kipps.

Til sidst i filmen forsøger the Woman in Black at slå Arthur Kipps søn ihjel, ved at få han til at hoppe ned på sporet ved perronen. I et desperat forsøg på at redde sin søn, hopper Arthur ned til sin søn, og de begge omkommer i da de bliver påkørt af toget. Filmen slutter med at Arhurs afdøde kone står og venter på dem, og samme går de alle tre mod himlen, og lidt efter ser man The Woman in Black så i et mørkt hjørne og se efter dem, hvor hun til sidst ser ud på publikum, dem der har set filmen ved at det betyder: "you are next". Filmen ligger derfor op til en forsættelse :)

Skriv ny kommentar: