Development-Hell har nu af en kilde tæt på produktionen af “Spider-Man 3”, fået af vide hvem der angiveligt bliver skurk i filmen.

Spider-Mans fjende i den 3. film i serien skulle således blive Chameleon (Kamæleonen), og ifølge kilden, er det den karakter Thomas Haden Church skal spille, og ikke Sandman eller Venom som tidligere rygter har sagt.

Church skal spille Dmitri Smerdyakov, som arbejder under det falske navn Dr. Turner på Peter Parkers college. Kamæleonen vil også have en bror i filmen, som skal lægge op til skurken “Kraven the Hunter” i en fremtidig fortsættelse.

Kilden kan også afsløre at Harry Osborn (James Franco) vil blive “The Second Green Goblin”, men først i slutningen af filmen.

Det er stadig sikkert og vist at Tobey Maguire og Kirsten Dunst vender tilbage i rollerne som Peter Parker/Spider-Man og Mary Jane, og at Sam Raimi vil instruere.

Filmen får amerikansk premiere 4. maj 2007.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 filmz-cluas 16 år siden

# 20 Et lille stykke inde, hvor PP kommer for sent til sin time, og møder Conners. De snakker om Peters opgave, hvor han skal interviewe Octavius.
Ved ikke om det hjælper, ellers kan man sagtens se filmen igen :)
/Cluas
Gravatar

#22 gi-jones 16 år siden

Ahh, ok. Kan godt huske ham nu, men vidste ikke at det var ham. Må indrømme at jeg ikke er en tegneserielæser.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#23 filmz-coftkohl 16 år siden

Ja, der er som sagt et par gange Dr. Conners, der er med i 2'eren.
Er der så lige nogen der kan genopfriske, mine noget vage hukommelse, med en historie om hvem Chameleon er som "person". ????????
Gravatar

#24 filmz-cluas 16 år siden

Her er lidt info om Chameleon
/Cluas

Skriv ny kommentar: