Development-Hell har nu af en kilde tæt på produktionen af “Spider-Man 3”, fået af vide hvem der angiveligt bliver skurk i filmen.

Spider-Mans fjende i den 3. film i serien skulle således blive Chameleon (Kamæleonen), og ifølge kilden, er det den karakter Thomas Haden Church skal spille, og ikke Sandman eller Venom som tidligere rygter har sagt.

Church skal spille Dmitri Smerdyakov, som arbejder under det falske navn Dr. Turner på Peter Parkers college. Kamæleonen vil også have en bror i filmen, som skal lægge op til skurken “Kraven the Hunter” i en fremtidig fortsættelse.

Kilden kan også afsløre at Harry Osborn (James Franco) vil blive “The Second Green Goblin”, men først i slutningen af filmen.

Det er stadig sikkert og vist at Tobey Maguire og Kirsten Dunst vender tilbage i rollerne som Peter Parker/Spider-Man og Mary Jane, og at Sam Raimi vil instruere.

Filmen får amerikansk premiere 4. maj 2007.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 NightHawk 17 år siden

Hmm, ja det lyder da til at blive en ordenlig bunke personer de skal holde styr på i "SpiderMan 3". Bare Sam Raimi formår at overskue hele galehuset så man ikke ender med en historie der består af alt dor mange plots.

Chameleon, er da en fascinerende og særdeles udspekuleret skurk. En af de bedste i "SpiderMan", universet. En ond udgave af Ethan Hunt. Øv, havde egentlig glædet mig til at Venom sku gå berserkergang i New York.

Der var en historie i de gamle blde hvor "SpiderMan" dør. Hvad er det nu lige den hed og hvem tegnede den. Her optrådte de to figurer Chameleon og Kraven nemlig.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#2 filmz-cluas 17 år siden

Ja, bare de kan proppe en 3-4 skurke med ind, så er jeg glad...
/Cluas
Gravatar

#3 the_paki_don 17 år siden

Var det den, hvor Spiderman har den sorte dragt og han bliver begravet ? Den var også rigtig fed. Hvis min hukommelse er gode venner med mig, så var det vist "Edderkoppen" nr. #71-#73, der havde historien.
Gravatar

#4 filmz-jackhammer2002 17 år siden

#3 mener du har ret... Det er ihvertfald rigtigt at han havde den sorte dragt på det tidspunkt og at Chameleon og Kraven også var med (Kraven begår jo faktisk selvmord i den mini-serie) det var en herlig mørk historie der imo var en af de bedste fra Edderkoppen-æraen
Hvis det ikke længere gør ondt, så betyder det at du er død...
Gravatar

#5 NightHawk 17 år siden

#3 - ja, det er lige præcis den, jeg tænker på. Den var kanon fed. Godt tegnet i en herlig grum og mørk tone. Ku sgu være fedt, hvis de bruger den som noget af handlingen til "SpiderMan 4". Det ville da tage lidt af det nuttede væk fra serien, som jeg syntes Sam Raim, har forfaldet til, lidt for tit i de to første kapitler af "SpiderMan".

Det ku blive mega cool, hvis de castede Ian McShane fra "Deadwood" i rollen som "Kraven - The Hunter".
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#6 Hive 17 år siden

Selvom Venom er en af Spidermans sejeste fjender må jeg nok sige at Chameleon passer bedre ind i filmene, da historien om Venoms skabelse ville være småvanskelig... jeg tror sagtens de kan få noget godt ud af det her. Og det er sgu da bedre end Sandman... :D

Men var det ikke noget med at de havde lovet en skurk der påkrævede vilde speciel effects? Det kan Chameleon vel ikke gøre...
Gravatar

#7 Clint 17 år siden

Har altid syntes at Chameleon har var været en røvplat og mega kedelig skurk.
Gravatar

#8 Hive 17 år siden

#7

Han har dybde og karakter, i modsætning til mange af de mere farvestrålende og iøjnfaldende skurke...
Gravatar

#9 filmz-milf hunter 17 år siden

Uhhh jeg er vild med at de længer op til fremtidige skurke og det bliver en stor sammenhægende historie, for det bliver filmene nemlig bedre af! Og jeg kan sagtens vente med Venom. Kamæleonen er også fed. Så lusket...... Var der forresten ikke også en anden skuespiller med i 3'eren? Han skulle da også spille en skurk.. Ikk???
“Me, lager. Finchy, Lager. Gareth, lager sometimes cider, so different drinks for different...needs.”
Gravatar

#10 filmz-Exitium 17 år siden

Kamæleonen, har ellers en cool maske, men jeg vil sku hellere se venom!
"I dont wanna discuss how my fucking coffee tast like!"

Skriv ny kommentar: