Den tidligere fodboldmålmand for Randers FC og det islandske landshold er ved at lave sin første spillefilm. 

Hannes Þór Halldórsson er formentlig bedst kendt for at redde et straffespark fra selveste Lionel Messi ved VM i 2018.

Den islandske keeper har dog andre evner end de sikre hænder og de hurtige reflekser – han er nemlig også filminstruktør.

Halldórsson har tidligere lavet reklamer og musikvideoer, bl.a. for Islands Eurovision-bidrag i 2012.

Nu er han imidlertid på vej med sin første spillefilm, og den er endda blevet udtaget til filmfestivalen i svenske Göteborg. Det skriver Variety.

Filmen hedder “Cop Secret”. Producent Lilja Ósk Snorradóttir sammenligner den med film som “Dødbringende Våben” og “The Last Boy Scout”, men sat i islandske omgivelser.

“Cop Secret” handler om en hårdkogt betjent, der bliver forelsket i sin makker, mens de efterforsker en række mystiske indbrud i banker.

“Jeg glæder mig til at færdiggøre filmen, og jeg tror, at premiereaftenen bliver endnu sjovere end at redde et straffespark fra Messi ved VM,” udtaler Halldórsson til Variety.

Det er endnu uvist, hvor “Cop Secret” får premiere.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Ronnie Barnhardt 10 måneder siden

Og han har fået Marc Rieper med.
Gravatar

#2 Ryder666 10 måneder siden

Endnu et land der lader sig inspirere lidt for voldsomt af Hollywood, ved at gi filmen en engelsk titel. Nyheden indikerer desuden inspirationskilder fra i forvejen fede film.

Det beviser bare min tidligere påstand ,om at Danmark, ikke er det eneste land der gør det. Lille og sølle, som landet nu engang er blevet.

Eneste fordel er, at de nemmere kan sælge den til eksempelvis Hollywood, uden at de behøver at oversætte titlen, hvilket Hollywood nok gør alligevel, for at gi deres helt eget præg. Inspirationskilden indikerer desuden lidt at de ikke behøver remakes, hvis det er tæt på tyvstjålet fra f.eks Last Boy Scout osv.

Det er dog første gang jeg hører om det , mht et land som Island.
Gravatar

#3 Ryder666 10 måneder siden

Kan ikke finde information om den på IMDb. Er det fordi den i forvejen har en islandsk titel, eller er nyheden ikke blevet bekræftet på f.eks IMDb??
Gravatar

#4 Lasse Martin Jørgensen 10 måneder siden

#3 Jeg har ikke set andre titler end Cop Secret. Jeg har i det hele taget ikke set den omtalt ført Varietys "eksklusive" nyhed i går, som der er link til i vores artikel.
Gravatar

#5 Ryder666 10 måneder siden

#4, okay...

Tak for svaret

Skriv ny kommentar: