Gennem filmsiden Coming Soon er det nu muligt at se en featurette, der går bagom skabelsen på Warner Bros. Pictures’ actioneventyr “TMNT”, den nye computeranimerede film om Teenage Mutant Ninja Turtles.

I filmen må Leonardo, Michelangelo, Donatello og Raphael atter i aktion mod en ny farlig fjende, og med hjælp fra deres gamle allierede, April O’Neil og Casey Jones, står ninjapadderne overfor deres livs udfordring.

Kevin Munroe står både for manus og instruktion på filmen, der i originaludgaven får stemmer leveret af bl.a. Patrick Stewart, Sarah Michelle Gellar, Chris Evans, Zhang Ziyi og Kevin Smith.

Ninjapadderne trækker våben og gør klar til at indtage biograferne herhjemme med danske stemmer 30. marts.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 filmz-mr andersen 15 år siden

Er kommet hjem fra snigpremieren i Palads. Jeg begriber ikke de ikke sender originalen ud men det gør de måske alligevel men det bliver måske kun i Palads. Det afhang af hvor mange det var kommet i aften og den slags men de overvejer det. Personlig synes jeg den var god omend lidt kort.
Gravatar

#2 The Insider 15 år siden

Ja, god og solid underholdning. Jeg kunne også ret godt lide stilen. Men den var ikke ligefrem rig på overraskelser, og så led den også under, at den skulle appellere til de mindste.
War. War never changes.
Gravatar

#3 filmz-Narniabæver 15 år siden

Venter spændt på den 30. marts!
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#4 elwood 15 år siden

#2 hvad er al den snak med våben i filmen, er det noget med de har censureret noget eller hvo'en, jeg husker og ha læst noget herinde for stk. tid siden omkring noget med våbene i filmen.

Anyway glæder mig til dvd'en da jeg skal se den med org. sprog.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 filmz-mr andersen 15 år siden

#4 det er Michelangelo og hans nunchakus der er problemet. De er ulovlige i flere lande og de har derfor været nødt til at holde brugen af disse på et minimum. Du kan se han har dem i bæltet og meget hurtigt at han bruger dem i kamp men det er ikke meget man ser.
Gravatar

#6 elwood 15 år siden

#5 ok tak for den opklaring.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 filmz-geniez 15 år siden

Men der er selvfølgelig lovligt at bruge sværd???
Gravatar

#8 filmz-kk84 15 år siden

Er meget positivt overrasket over alt det jeg har set til filmen indtil videre..
Synd den er på dansk men fuck er overbevidst om den slår alt turtles har lavet indtil videre og er kæmpe turtles fan i forvejen..
Tag ind og se den og ignorer at den er dansk så blir i positivt overrasket over hvor fed den er.!

SES I BIFFEN.. ;)

Skriv ny kommentar: