Fox er nu klar med traileren til den syvende sæson af deres hit-serie, “24 timer”.

Den syvende sæson, om den ukuelige anti-terror agent Jack Bauer, foregår i Washington hvor CTU er blevet nedlagt, og Bauer er hevet i retten på grund af begivenhederne i forrige sæson. Det viser sig dog at blive endnu et usædvanligt døgn for Bauer, som starter, da hans tidligere kollega, Tony Almeida, vender tilbage på den forkerte side af loven.

Landet ledes nu af den nye præsident, Allison Taylor. Der opstår en national sikkerhedskrise, og denne bliver fulgt op af et FBI-team, og de tidligere CTU-medarbejdere Chloe O’Brian og Bill Buchanan er også tilbage for at opleve endnu et døgn med chokerende begivenheder.

De to første timer af Jack Bauers 7. døgn vises 13. januar på amerikansk tv.Vis kommentarer (36)
Gravatar

#11 Lawman. 14 år siden

Helt enig omkring sæson 6, det var altså en omgang hø! Men for hulen da hvor ser det her godt ud, er især glad for at de har flyttet handlingen til washington. Var sq ved at være lidt træt af at se dem stene rundt i LA's suburbs hele tiden!

Men ærlig talt, det med Tony giver jo ingen mening. Han døde jo, men vi så ham selvfølgelig ikke blive begravet... Synes bare det virker som noget fra en dårlig gyserfilm hvor man tror skurken er død, men ak - ikke alligevel! Hva blir det næste, er Michelle Dessler hans hårdtsparkende sidekick?

Og ham fyren, som FBI damen siger Jack skal torturere, har han ikke været med før? Synes desuden, at de snart ikke kan koge mere suppe på Jacks torturmetoder, det virker på mig som om det bare er noget de gør for at hidse USA op:)
Gravatar

#12 Slettet Bruger [1120031713] 14 år siden

Ser meget lovende ud. :)

Til jer der ikke kan lide sæson 6: Hvad er det, der gør den så dårlig? Jeg følger med i den på TV2 i øjeblikket, hvor de har sendt ca. halvdelen af sæsonen, og jeg synes slet ikke, den er så dårlig, som mange andre siger. Sæson 5 er min yndlingssæson (Har kun set med fra sæson 4), men sæson 6 synes jeg også, er meget god.
Gravatar

#13 Lawman. 14 år siden

Mht. sæson 6 synes jeg bla. at der er alt for meget snak, specielt i det hvide hus, eller hvor pokker de nu befinder sig, og alt for lidt Jack!
Derudover er jeg ved at være træt af de evindelige intriger der foregår på ctu, hvor vi konstant skal belemres med de forskellige folk på gulvets fuldstændige irrelevante problemer. Sådan har det været før, men synes de små brokkerier tager overhånd i sæson 6.

Bl.a. Morris' alkoholproblem, hvor Chloe pludselig skal ringe til hans sponsor - christ, det er da bare for langt ude. Så fyr da det nervevrag! Spoilermarkering indsat for dem der sværger til soap-delen af 24, og ikke actiondelen:)


Synes derudover de godt kunne skære 24 timer ned til det halve antal afsnit, dvs. bare en semilang arbejdsdag for Jack.
For det er snarere reglen end undtagelsen at de finder den de har jagtet efter ca. 12 afsnit, og så viser det sig at det alligevel ikke er ham der er hovedmanden - og så går den vilde jagt igen:)
Gravatar

#14 filmz-m_d 14 år siden

#12 syntes du sku få set de 3 første sæsoner os.. det er en nedern serie bare at blive kastet ind i uden man ved hva der er forgået :)
Gravatar

#15 The Insider 14 år siden

Ja, det er jo næsten lige før, man får lyst til at give serien en chance igen efter at have droppet føjetonen ovenpå den horrible 4. sæson.
War. War never changes.
Gravatar

#16 filmz-Kragmose 14 år siden

Ser spændende ud, men er alligevel ved at køre lidt død i den serie :/
Gravatar

#17 Lawman. 14 år siden

Jamen hr. Insider, har du slet ikke set den fremragende 5. sæson? Det er jo Jack B blasfemi!:)
Gravatar

#18 The Insider 14 år siden

#17, nope - men har efterhånden haft den liggende på hylden et års tid, så jeg får den nok kværnet en eller anden dag :-)
War. War never changes.
Gravatar

#19 tiany 14 år siden

Til alle jer som ikke forstår at tony er i live: Så har manden bag serien fortalt at når folk dør i 24 timer så vil det næste ur være lydløs, dette skete ikke da tony døde, altså et tegn på at han i virkeligheden ikke døde

Længere forklaring:

You will recall that when lovable Edgar Stiles (Louis Lombardi) died in the episode right after Tony Almeida took his last breath, there was a sad, sad silent clock that marked the passing of our favorite CTU analyst.

There was no such clock when Tony died in Jack's arms and this was deliberate, executive producer Howard Gordon wrote in an e-mail to The Times this afternoon.

"We didn't give him the silent clock because we always wanted to keep alive the possibility for some kind of (admittedly) miraculous resurrection ... which we will explain," Gordon wrote. "He's definitely NOT the Almeida we once knew."

The horror! Could it be his Evil Twin?
Valar morghulis
Gravatar

#20 krille 14 år siden

Det ser rigtig fedt ud. Det bliver også fedt med lidt luftforandring. Nu har vi kørt rundt i Los Angeles i 6 år, så endelig kommer vi udenfor. Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg er kæmpe 24 timer fan.
Fear can hold you priosoner. Hope can set you free. Tagline. The Shawshank Redemption

Skriv ny kommentar: