Fox er nu klar med traileren til den syvende sæson af deres hit-serie, “24 timer”.

Den syvende sæson, om den ukuelige anti-terror agent Jack Bauer, foregår i Washington hvor CTU er blevet nedlagt, og Bauer er hevet i retten på grund af begivenhederne i forrige sæson. Det viser sig dog at blive endnu et usædvanligt døgn for Bauer, som starter, da hans tidligere kollega, Tony Almeida, vender tilbage på den forkerte side af loven.

Landet ledes nu af den nye præsident, Allison Taylor. Der opstår en national sikkerhedskrise, og denne bliver fulgt op af et FBI-team, og de tidligere CTU-medarbejdere Chloe O’Brian og Bill Buchanan er også tilbage for at opleve endnu et døgn med chokerende begivenheder.

De to første timer af Jack Bauers 7. døgn vises 13. januar på amerikansk tv.Vis kommentarer (36)
Gravatar

#31 nygaardpetersen 14 år siden

Det ser da for en gangs skyld forfriskende ud... Nice at Tony er tilbage (uden tvivl min favorit karakter fra 24) og så som bad guy, cool (-:
Gravatar

#32 Taxwars 14 år siden

Nå, George Bush's bedste terrorist Jack Bauer er tilbage ("Jeg har ret til at slå,banke og tortere dig fordi det er iorden når jeg gør det!!!!!!!!") for igen at vise det er ikke det man gør der er forkert - det er hvem man er der afgør om det er ok.

#25
"Jeg vil aldrig nogensinde tage en post fra dig serøst efter at du har badmouthed Jack D.

Det gør man bare ikke. "


Jo det gør "man" hvis man ikke syntes at forherligelse af tortur er hyggelige aften underholdning.
Layoutet vælter og er ulæseligt - skal det det?
Gravatar

#33 Taxwars 14 år siden

Iøvrigt, det kommer jo an på writers striken om der kommer noget "24" til januar - måske kan de få has på Jack Bauer *g*
Layoutet vælter og er ulæseligt - skal det det?
Gravatar

#34 Patriarch 14 år siden

De er nok skrevet.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#35 NightHawk 14 år siden

Hehe, kan godt li' Kiefer Suthrerland lige forklare os, at de laver serien for vores skyld. Tak for oplysningen Kiefer ;)

Nå men, jeg er ikke synderligt begejstret for sæson 7 preview'et her. Ja, fint de har flyttet Bauer fra L.A. til Washington og gjort ham uafhængig af CTU. Men nu arbejder han så bare sammen med et nyt FBI team, der ud fra hvad jeg ku' se, har det stort set samme set-up som CTU. Desuden blir det nævnt af Jack, at der er en mulvarp hos FBI, hmm det virker som om nytænkningen hurtigt er væk igen, hvis man blot skraber lidt i overfladen. Vender Cloé og Buchannon så tilbage som freelance for FBI afdelingen, er det jo blot atter en slags CTU forklædt som FBI.

Hvad angår Tony Almeida, ja så kan jeg slet ikke acceptere den del af historien. En så erfaren agent som Bauer, må ha' været klar over om Tony fiflede med sin død, men det havde han så åbenbart ikke lige styr på. Igen virker set-up'et med en gammel ven som modstander umidelbar ny, men går man blot tilbage til sæson 3's anden del og ser nærmere på skurken her, så er forskellen minimal, ja stort set ens.

Jeg gir sæson 7 en chance ligsom de andre, men jeg syntes dæleme at skaberne bag serien strammer den efterhånden.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#36 El Duderino 14 år siden

Upon hearing that he was played by Kiefer Sutherland, Jack Bauer killed Sutherland. Jack Bauer gets played by no man.

Skriv ny kommentar: