En trailer til den danske film “Broderskab” er kommet online og kan ses her.

“Broderskab” er historien om 22-årige Lars (Thure Lindhardt), der bliver tiltrukket af det nynazistiske miljø og ikke mindst af Jimmy (David Dencik).

Der udvikler sig et kærlighedsforhold mellem de to, og den slags sker ikke ustraffet i de kredse. Men kærligheden og den erotiske tiltrækning er så stærk, at de på trods af alle nynazistiske regler fortsætter deres eventyr.

Filmen kan ses i biograferne 8. april.

Se også: Dansk film om homoseksuelle nynazister udtaget til filmfestival.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#11 filmz-jonasgr 12 år siden

#10 Hey det er ikke Bn du skriver til :)
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#12 NightHawk 12 år siden

# 10 -

Ahh, mon ikke du sku' prøve og ta' det bare en lille smule roligt. Jonasgr har jo blot sagt, at han ikke synes filmen er interessant. Det gør næppe nogen til homofob.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#13 filmz-jonasgr 12 år siden

Kunne være jeg skulle uddybe min mening. Jeg synes som sådan at dele af historien kunne være interessant. Der hvor jeg synes at der kan være et problem er at de gaber over for meget. Alene det at han begår sig i et nynazistisk miljø er en historie som kunne være interessant at følge og se hvorledes det bliver tacklet i forhold til familie og venner. Men at der så også bliver indblandet en kærlighedshistorie imellem to mænd (som selv om vi befinder os i år 2009, blandt nogle folk kan anses som kontroversiel. Og nej jeg er ikke en af dem :)) gør at der er for mange historier i filmen. Et nynazistisk medlem og hans forhold til familien og omvendt, et kærlighedsforhold mellem 2 mænd og venner og familiers forhold til dette og det nazistiske forhold til dette.

Dermed ikke sagt at der ikke kan blive en god film ud af det, men jeg synes umiddelbart at der bliver gabt over for mange problematikker og at der er stor risiko for at det bliver en film uden fokus og en film som prøver at provokere for provokationens skyld.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#14 Petrescu 12 år siden

Brokeback Himmelbjerget?
Gravatar

#15 RasmusFL 12 år siden

#13 - rigtig god pointe, og god observation af et problem, der måske kan ende med at amputere filmen. Hvad angår skuespil og filmsprog byder traileren dog heldigvis på forrygende takter, må jeg sige, og de skal virkelig spille optimalt for at den ikke falder i fælden du - og nu også jeg :) - frygter.
Pvt. Witt: "You ever get lonely, sergent?" Sgt. Welsh: "Only around people"
Gravatar

#16 filmzkim 12 år siden

Det var for sjov, men det ville ødelægge det, hvis jeg efterfølgende satte en smiley :)
Gravatar

#17 Highland Park 12 år siden

#13: Jeg synes nu ikke, at det automatisk udgør et problem. De fleste fortællinger rummer mere end en enkelt problemstilling. Tag nu bare film som "The Believer" (hvor Gosling spiller en jødisk nynazist) eller "Festen": der bliver præsenteret masser af forskellige problemstillinger.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#18 filmz-jonasgr 12 år siden

#16 Det troede jeg nu også at det var :)

#17 Nej det kan lade sig gøre, men det kræver også meget af instruktør og manuskriptforfatter. Jeg har bare ikke så store forhåbninger til at det kan lade sig gøre og jeg synes at traileren på dette område virker noget rodet. Men alt kan lade sig gøre i film og hvis denne nye instruktør formår at gøre det, vil jeg da gerne tage mine ord i mig igen.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#19 myshkin 12 år siden

Tja, når man i nutiden har skulle afmytologiserer nazisme eller nazisterne så er det typisk ved at gøre brug af (homo)seksualiten. Måske skulle man gå andre veje... interessant ser det nu ud, men mest af alt fordi det er en dansk produktion.
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#20 Bardoboy 12 år siden

Skaldet muskuløse mænd der knalder? også er det ikke engang voksenfilm..

Danmark er endelig begyndt at støtte de rigtige projekter.. :)

Skriv ny kommentar: