Traileren til Gus Van Sants kommende film om Harvey Milk er nu gået online og kan ses ved at klikke på nyhedsoverskriften. Milk var den første åbent erklærede homoseksuelle, der blev valgt til et rangerende officielt embede i San Francisco. Han blev senere myrdet sammen med byens borgmester, George Moscone, af en af Milks tidligere kollegaer, Dan White.

Sean Penn har hovedrollen som Harvey Milk, og Josh Brolin spiller Dan White. Emile Hirsch, James Franco og Diego Luna medvirker også i filmen.

Manuskriptet til “Milk” er skrevet af Dustin Lance Black, der tidligere har skrevet for HBO-serien “Big Love”.

Brian Singer har sammen med produceren Craig Zadan igennem længere tid også arbejdet på en film om Harvey Milk med titlen “The Mayor of Castro Street”, som det dog ikke er sikkert bliver en realitet, da producerne nødigt vil løbe ind i en “Capote”/”Infamous”-lignende situation. De to film om forfatteren Truman Capote blevet lavet næsten simultant, men hvor “Capote”, der blev udgivet først, både blev en økonomisk og kritisk succes, fik “Infamous”, der blev udgivet året efter, ikke meget opmærksomhed fra biografpublikummet.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Wrangque 13 år siden

Oscar nominations galore!

...Og der ser ud til at kunne være berettiget! Sean Penn er altid god. Emile Hirsch er virkelig up and coming og blev snydt for en nominering sidste år. Josh Brolin er lige pludselig blevet de stores go-to-guy og Gus Van Sant. Win win win win.

Never judge a book by it's cover men glæder mig!
Gravatar

#2 holddakæft 13 år siden

Den ser sgu ud til at være interessant og interessant er det at se en så "man-like" som sean penn i sådan en rolle
Gravatar

#3 Kruse 13 år siden

Ser faktisk interessant ud. Det kunne godt gå hen og blive en god film.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 filmz-JHSC 13 år siden

Sean Penn ser ud til at folde sig ud i denne rolle, og jeg kan glæde mig til filmen ud fra traileren

Skriv ny kommentar: