Universal Pictures har frigivet traileren til deres kommende scifi-actionfilm “Wanted”, der har James McAvoy, Morgan Freeman, og Angelina Jolie på rollelisten. Traileren kan findes online hos Yahoo! Movies, hvor den kan ses i standard format og High Definition.

“Wanted” er baseret på Mark Millar og J.G. Jones’ tegneserie og fortæller historien om den forholdsvis vattede Wes, som efter et møde med en sexet kvinde ved navn Fox opdager, at hans længe savnede far er en berømt snigmorder. Da hans far selv bliver myrdet, bliver sønnen hyret af en hemmelig organisation og trænet af den mystiske Fox til at følge i farens fodspor.

Projektet er den første engelsksprogede film instrueret af russiske Timur Bekmambetov (“Night Watch”). Den danske biografpremiere er sat til 18. april.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmz-gofferoffer 16 år siden

Den ser bestemt spændende ud. Meeen den ligner slet ikke tegneserien, der jo handler om et fællesskab af skurke, ikke kun snigmordere.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#2 filmz-Is 16 år siden

Den skal ses... Morgan Freeman har bare den dejligste stemme...
Gravatar

#3 Silver666 16 år siden

Syntes ikke den ligner noget særlig.
Brad tag lige og tvangsfodre din kone lol
,hun ligner et omvandrende skelet NOT HOT
Gravatar

#4 tvit 16 år siden

Og Angelina den frækkeste krop

Skriv ny kommentar: