Yahoo! Movies kan nu fremvise traileren til Martin Scorsese kommende film “The Departed” som er et remake af Hong Kong filmen “Infernal Affairs”.

I filmen spiller Matt Damon en gangster, som i årevis har infiltreret politiet i Boston, mens Leonardo DiCaprio har rollen som en betjent, der er gået undercover i mafiaen. De finder begge ud af, at der er plantet en muldvarp i hver deres organisation, og så starter det dødelige kapløb om at opsnuse den infiltrerende modpart.

På rollelisten finder man desuden Alec Baldwin, Mark Wahlberg og Jack Nicholson.

“The Departed” får amerikansk premiere 6. oktober.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Guts 17 år siden

Ok trailer, med store navne osv.

MEN....
Synes stadig det er synd at lige netop den film er blevet et offer for den store Hollywood remake maskine! ØV!
"If you don't stand for something, you'll fall for anything"
Gravatar

#2 SpielbergFreak 17 år siden

Remake eller ej, det her bliver the shite!!!!!!


Vidste ikke at Jack Nicholson var med i den!!! Kan kun blive godt. Ser også ud til at Scorsese er kommet ind i en god periode igen, efter Gangs og New York og Aviator, som var middelmådige film.
Gravatar

#3 ks 17 år siden

Fantastisk galleri af skuespillere, og traileren ser da også lovende ud. Men, jeg må ærligt indrømme, at jeg er lidt skuffet over, at filmen tilsyneladende ser ud til at være et scene-for-scene remake af den oprindelige film.
Gravatar

#4 squee 17 år siden

Så nu ikke synderligt imponerende ud.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#5 filmz-spiderman 17 år siden

En Film jeg ser frem til....
Gravatar

#6 xct 17 år siden

Ser ikke så godt ud.
Gravatar

#7 rockysds 17 år siden

Jeg ser virkelig frem til den her film!!!
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#8 filmz-Bruce 17 år siden

Nicholson, Damon, Rolling Stones og Van Morrison. Godt forarbejde, selvom det er noget pest at genindspille den fede film.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#9 NightHawk 17 år siden

Tjae, jeg havde nu heldst set, at Scorsese havde forsøgt sig med en original historie indenfor den genre i stedet for, at gå efter den nemme løsning og ,så vidt man kan bedømme ud fra flere klip i trailere, at remake en klassiker scene for scene.

Jeg husker med gru og rædsel tilbage på Gus Van Sant's frame by frame genindspilning af "Psycho". Den alene burde stå som skræk og advarsel om, at den måde at lave film på vist ikke ligefrem er lig med succes.

Alle dem der har set "Infernal Affairs", vil højst sansynligt finde "The Departed" forudsigelig og i store dele derfor lettere kedelig. Og derfor tror jeg ikke det betyder det store, at Scorsese har proppet filmen med så store navne som Martin Sheen, Matt Damon, Leonardo DiCaprio og Jack Nicholson, som nyt indslag.

Mht. DiCaprio, ja så virker han altså bare ikke selvskrevet til den her slags roller. Der er stadig, efter min mening, alt for meget dengse over hans udtryk til, at man kan overse det, selv når filmen kommer rigtigt igang.

Matt Damon, tror jeg mere på. Nok også fordi man nu er blevet vandt til, at se ham som barsk agent i Bourne filmene. Syntes også han er en klart bedre skuespiller end DiCaprio. Sådan som jeg vil bedømme de to, ja så er Matt Damon sine roller hvorimod DiCaprio spiller sine roller. Det kan måske umidelbart lyde lidt åndsvagt, men det har i sidste ende faktisk stor betydning for hvor overbevisende indtrykket blir.

Wahlberg gider jeg slet ikke at beskrive. Nøjes bare med at skrive ; Hvad er det lige, der så unikt ved hans monotome ansigtstræk, der gør at han har fået alle de roller i forholdsvis store film. Han spiller jo faktisk alle sine roller fuldstændig ens, så derfor undrer det mig at stadig er så vellidt.

Må lige ha' Jack Nicholson med også. Hmm, jo altså jeg holder sgu meget af den gamle mand og han er altid underholdende at se på og har her på sine gamle dage både forstået, at finde roller der har passet til alderen og samtidigt givet ham mulighed for, at spille atypiske figurer som i "About Schmit". Men lige her i "The Departed" syntes jeg, at han i stedet for at være en truende force, mere virker som en parodi på sådan en arketype. Hans fremtoning minder mig lidt om Jack Napier, nu bare med skæg.

Det er som sagt kun bedømt ud fra traileren. Mon ikke han nu alligevel når rulleteksterne kører over lærredet, sammen med de gamle gutter Baldwin og sheen, har leveret de bedste præstationer i filmen.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#10 JannikAnd 17 år siden

Hmm... Kunne ikke li' den originale film, og IMO har Scorsese ikke instrueret en vellykket produktion i mange, mange år.

Skriv ny kommentar: