New Line Cinema har udsendt den første trailer til “The Time Traveler’s Wife”, der har Eric Bana og Rachel McAdams i hovedrollerne. Traileren kan ses her.

Filmen, som er baseret på Audrey Niffeneggers berømte bog, er en kærlighedshistorie om en bibliotekar (Bana), som har en genetisk fejl, kendt som “krono-svækkelse”. Dette gør, at han ufrivilligt rejser igennem tiden.

Under en af sine rejser forelsker han sig i en kvinde (McAdams), men mens hun ældes normalt, ændrer hans alder sig afhængigt af, hvor han befinder sig i tiden, og de er derfor sjældent på samme tidsniveau.

Jeremy Leven og Bruce Joel Rubin har stået for manuskriptet til filmen, der instrueres af Robert Schwentke. Filmen får premiere i USA til august.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Morpheus 14 år siden

Umiddelbart rigtig spændende. Den vil jeg holde noget mere øje med.
Gravatar

#2 wimmie 14 år siden

Har bogen - jeg burde nok få den læst... Jeg fik den anbefalet af én hvis bogsmag jeg som oftest bifalder, men har ikke lige haft tid til at læse den :)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#3 filmz-nortshell 14 år siden

har læst bogen, og fandt den desvære ikke vildt spændende. Fortællertekniken var meget præget af "og så skete der der", og "så skete der det". DERFOR ser jeg frem til filmen, tror ikke jeg bliver skuffet.
Gravatar

#4 holddakæft 14 år siden

det minder om den serie, hvor en mand heller ikke kan styrer hvornår og hvor han rejser i tiden.... gik over tv3... pænt ok
Gravatar

#5 Bardoboy 14 år siden

Kan rigtig godt lide "Rachel McAdams", så vil se frem til den her film
Gravatar

#6 Riqon 14 år siden

Jeg gik i stå i bogen, da studierne pressede på, men hvad jeg nåede at læse var en rigtig, rigtig god historie, meget fængslende fortalt. At dømme ud fra traileren, så har de også været dygtige til at omsætte den til det store lærred. Medmindre den får meget rådne anmeldelser, så vil jeg helt klart tage min kæreste med ind og se den.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: