Kampen om at ændre morgenmads markedet med opfindelsen af ‘Pop-Tart’ bliver belyst i traileren til Jerry Seinfelds Netflix-komedie ‘Unfrosted’.

Seinfeld markerer sin instruktørdebut med filmen, der rammer streamingtjenesten Netflix den 3. maj. Seinfeld spiller sammen med Melissa McCarthy, Jim Gaffigan og Amy Schumer i filmen, der er sat i 1963, hvor morgenmadsfirmaerne Kellogg’s og Post konkurrerer om at blive det første firma til at skabe en morgenkage.

“Vi taler om glade barndomme for millioner af amerikanske børn,” siger Seinfeld i traileren. “Den, der først når hylderne, vil vinde dette løb.”

Efter nyheden om, at Post er ved at lancere sin egen frugtfyldte kage, annoncerer Gaffigan: “Kellogg’s går med i kapløbet om at genopfinde morgenmaden.”

Andre skuespillere, der også optræder i Unfrosted, er Hugh Grant, Max Greenfield, Christian Slater, Bill Burr, Daniel Levy, Cedric the Entertainer, James Marsden, Jack McBrayer, Thomas Lennon og Fred Armisen.

Seinfeld står i spidsen for komedien fra et manuskript, han skrev sammen med Spike Feresten, Barry Marder og Andy Robin. Producenter inkluderer Seinfeld, Feresten og Beau Bauman.

Under et comedy-show i Los Angeles, som The Hollywood Reporter deltog i november måned, diskuterede Seinfeld sin langvarige interesse for Pop-Tarts. Han sagde om at filme filmen: “Jeg elskede at gøre det, fordi jeg elsker Pop-Tart. Da jeg var barn, og Pop-Tart kom ud, fløj bagsiden af mit hoved lige af.”

‘Unfrosted’ får premiere på Netflix d. 3 maj.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: