En af de mest anerkendte tegneseriehistorier nogensinde vil blive bragt til live igen, da Warner Bros. Animation har lanceret den første trailer til deres kommende Watchmen-film.

Den klassiske historie skabt af Alan Moore, Dave Gibbons og John Higgins har tidligere set nogle tilpasninger, der har forsøgt at give deres eget syn på disse karakterer, men de kommende animerede Watchmen-film har udviklet en unik visuel stil for at skille sig ud. Se traileren i bunden af artiklen.

En frygtelig forbrydelse har fundet sted i New York Citys mørke gader, og morderen skal findes, før konsekvenserne af deres handlinger fører til en større katastrofe.

En udgivelsesdato for den første del af den animerede Watchmen-tilpasning er endnu ikke blevet bekræftet, men filmen vil få premiere på et tidspunkt senere i år.

Traileren viser publikum, hvordan nogle af de mest ikoniske tegninger fra novellen vil blive skildret i filmene, samt giver en påmindelse om det politiske landskab, der tyngede karakterer som Rorschach, Doctor Manhattan og The Comedian.

I en verden, hvor USA har en utrolig mængde magt over resten af verden takket være Doctor Manhattans eksistens, må Rorschach finde ud af, om The Comedians død er forbundet med en større sammensværgelse, der har til formål at tage kostumeklædte vagter ned.

Watchmen blev tidligere tilpasset som en live-action film instrueret af Zack Snyder, med Malin Åkerman, Billy Crudup, Matthew Goode og Jackie Earle Haley som en del af rollebesætningen. Filmen indtjente 187 millioner dollars i det globale billetkontor, og selvom det måske var en kommerciel fiasko, er arven fra den grafiske roman fortsat med at udvide sig siden projektets udgivelse.

I 2019 fik tegneserien også nyt liv på HBO som en serie skabt at kæmpefanen Damon Lindelof. Serien var en fiktiv fortsættelse af begivenhederne fra tegneserien og blev mødt med positiv modtagelse fra anmelderne og blandet modtagelse fra fans.

Den animerede Watchmen-tilpasning blev annonceret under sidste års udgave af San Diego Comic-Con, med den nye trailer, der blev lanceret under dette års udgave af Annecy International Animation Film Festival.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: