‘True Detective’ er blevet fornyet til en sæson 5 på HBO. Issa López, skaberen af ‘True Detective: Night Country’, bliver igen hovedforfatter bag den femte sæson under hendes nye aftale med HBO.

Fornyelsen kommer ikke som nogen overraskelse, givet succesen med ‘Night Country’, hvor Jodie Foster og Kali Reis spillede hovedrollerne i den fjerde del af HBO-anthologiserien. Ifølge HBO er denne sæson den mest sete del af serien hidtil med 12,7 millioner seere på tværs af platforme.

Sæsonfinalen den 18. februar var det mest sete afsnit i sæsonen og trak 3,2 millioner seere på tværs af HBO og Max. Det repræsenterer en stigning på 57% i forhold til seriens premiere-seertal i januar.

“Fra konceptudviklingen til udgivelsen har ‘Night Country’ været det smukkeste samarbejde og eventyr i hele mit kreative liv”, sagde López. “HBO stolede på min vision hele vejen, og ideen om at bringe en ny inkarnation af ‘True Detective’ til live med Casey, Francesca og hele holdet er en drøm, der går i opfyldelse. Jeg kan ikke vente med at gå i gang igen.”

I ‘Night Country’ efterforsker detektiverne Liz Danvers (Jodie Foster) og Evangeline Navarro (Kali Reis) forsvinden af otte mænd, der arbejdede på en fjern arktisk forskningsstation i Alaska. De opdager snart, at begivenhederne på stationen kan være forbundet til en af deres gamle sager, hvilket trækker dem begge ind i en mørk og uventet rejse.

Hvornår vi få sæson 5 at se vides ikke endnu.

Fortæl os gerne hvad du syntes om ‘True Detective: Night Country’ i kommentaren.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: