Tilbage i maj sidste år kom det frem, at Universal Pictures overvejede muligheden for at genforene Arnold Schwarzenegger og Danny DeVito som brødrene Julius og Vincent i en efterfølger til deres populære komedie “Twins” fra 1988.

Se også: Danny DeVito er klar på “Twins 2″.

Det ser nu ud til, at projektet rykker nærmere, og denne gang tager plottet en drejning, idet Julius og Vincent opdager, at der også er en 3. bror, der efter planen skal spilles af Eddie Murphy.

Filmen vil derfor meget passende få titlen “Triplets”.

Instruktøren bag den første film, Ivan Reitman, vil denne gang blot fungere som producer, og der er endnu ikke udset en instruktør til projektet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 thomas040 11 år siden

synes Twins var ret sjov da den kom ud ... men det er ikke en klassiker som holder i dag. den holder NÆSTEN, men desværre er den alt for firser kitch til at være en decideret klassiker. konceptet er dog stadig sjovt.
Failure is a zero out.
Gravatar

#12 raylewis 11 år siden

wooow,den kommer da til at blive et større hit end avatar.jeg tror jeg vil se den 8 gange selv
Gravatar

#13 Ménner 11 år siden

i smell Razzies! :D
Does he look like a bitch, mr. Frodo!? - Samwise L. Jackson
Gravatar

#14 Riqon 11 år siden

Jeg genså lige Twins i går :) Som det er tilfældet med de fleste film, så var den bare meget, meget bedre, da man så den som barn ;) men alligevel fornøjelig og underholdende. Dramaet fungerede ikke overhovedet... men fantastiske one-liners: "I did nothing, the pavement was his enemy." :D
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: