En ny undersøgelse foretaget af research-firmaet Penn Schoen Berland viser, at de unge foretrækker at have mulighed for at skrive sms og besøge sociale netværkssider i biografens mørke.

Ifølge undersøgelsen, der er foretaget blandt 750 sociale netværksbrugere i alderen 13-49, siger størstedelen af de 18-34-årige, at det giver en bedre biografoplevelse, hvis man kan bruge f.eks. Facebook og Twitter, mens man ser biograffilm.

Næsten halvdelen i samme aldersgruppe siger også, at de vil foretrække at benytte biografer, hvor de har lov til at skrive sms og gå på nettet under filmen.

Ifølge undersøgelsen vil de unge have mulighed for at se biograffilm på samme måde, som de ser film derhjemme, hvor mange skriver kommentarer på Facebook og Twitter om det, de ser.

Foretrækker du også at skrive sms, når du er i biografen, eller sender du hadefulde blikke mod folk, der gør det? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (138)
Gravatar

#1 stoffer6740 11 år siden

Så længe de skruer ned for lyset og slukker for lyden og vibratoren er jeg ret ligeglad :P

Men hvis jeg ser en der sidder med en galaxy note for fuld smadder på lysstyrken, så vil jeg nok prikke vedkommende på skulderen hvis de bliver ved at sidde med den fremme, for så bliver det nok for forstyrrende.
Gravatar

#2 stef elna 11 år siden

kan vi ikke bare holde biografen nogenlunde hellig?


"Every time I go to a the movies it's magic, no matter what the movie's about"
...-Steven Spielberg


Gravatar

#3 KeddeX 11 år siden

Er jeg den eneste der ikke synes det er en fed idé? Jeg må være én af de kedelige 19-årige, der åbenbart hellere vil nyde filmoplevelsen fuldt ud, istedet for at blive forstyret af omverden.
Gravatar

#4 Aggeri 11 år siden

Hvis jeg skal se på +10 telefoner lyse op og folk der sidder ved siden af mig hive dem frem, ja så bliver mine turer i biografen kraftigt reduceret.
Gravatar

#5 Hr. Nielsen 11 år siden

Jeg forstår ganske enkelt ikke nødvendigheden at dette? Er det fordybelsen den er gal med hos dagens unge???? Nå, men personligt har det snart drevet mig ud af biografen, da jeg ikke gider den larm der er fra folk der snakker, gnasker popcorn og lyset fra de irriterende mobiler, når de skal tjekkes i tide og utide. Jeg har et par gange eller mere bedt folk om at stoppe med at sende sms'er og bruge deres mobil, da lyset derfra generer mig. Jeg er nok blot en gnaven gammelfar (uden børn!), men så må jeg være det!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#6 steadi07 11 år siden

Hvis unge vil have den mulighed, så vil jeg også have muligheden for at slå dem hårdt uden at blive straffet for det.

De må lære, at der er forskel på at se film hjemme eller i biografen. Det ene sted behøver man ikke tage hensyn til andre, det andet sted bør man tage hensyn.

Er det ikke bare et spørgsmål om, at unge, som jeg vel egentlig er en del af, blot er nogle egoistiske røvhuller?
Gravatar

#7 Kruse 11 år siden

Hvis man ikke kan holde koncentrationen til at se en film i 2 timer, uden at man absolut skal være i kontakt med omverdenen, ja så burde man nok ikke gå i biografen.

Brugen af mobiltelefoner i biograf-mørket er til gene for andre biograf-gængere, og alene af den grund burde man vise hensyn og lade mobilen være.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 elwood 11 år siden

Nogen gange mistænker jeg filmz, for blot og smide de her nyheder op, for blot at bringe vores piss i kog 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#9 David Munch 11 år siden

Og her ser man en god forklaring på at jeg næsten ikke går i biografen mere.
Gravatar

#10 cluq 11 år siden

Når jeg er i biffen holder jeg telefonen på lydløs, men tændt - jeg har små unger og bliver nødt til at være på stand-by hvis en af dem bliver syge og barnepigen skøjter rundt i opkast...

Skriv ny kommentar: