Tilbage i september sidste år udtalte Uwe Boll, at han havde to potentielle manuskripter liggende til “BloodRayne 3” – filmen, der skal følge op på begivenhederne fra den forrige film, “BloodRayne II: Deliverance”.

Nu kan Boll overfor Fangoria fortælle, at filmen, der får titlen “BloodRayne: Warhammer”, er på vej, og at optagelserne vil gå i gang i 2010:

”‘BloodRayne: Warhammer’ vil helt sikkert blive lavet… Jeg starter optagelser til næste år. [BloodRayne] vil kæmpe mod nazisterne, og det vil blive det sidste kapitel.”

Boll, der er nomineret til en Razzie for Værste karriere (samt til fem Razzier for “In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale”) fortalte desuden, at han ikke havde mulighed for at møde op til weekendens Razzie-uddeling, fordi han er i Sydafrika og laver optagelser.

På spørgsmålet om hvem der evt. fortjener Værste karriere-prisen mere, svarede Boll: ”Ingen, kun mig.”Vis kommentarer (19)
Gravatar

#11 Skobbolop 15 år siden

#9 Nej jeg har også hørt det et sted. Det er noget med at får det meste dækket af den tyske stat
________________________
"I AM MAKING A BIRDHOUSE!"
Gravatar

#12 Confused101 15 år siden

Såvidt jeg har forstået historien med finansieringen af hans film, er det noget med film som giver underskud kan trækkes fra i skat, kombineret med diverse sponsor og tilskudspenge. Kan dog godt være en and.

Men manden fortjerner ikke værste karriere prisen. Helt ærligt: manden er talentløs. Til trods for dette pumper han den ene film ud efter den anden, og praktisk taget alle i filmbranchen ved hvem han er. Hvis prisen hed "mest ufortjente karrie", skulle han vinde. Hans karrie fejler dog intet.
Gravatar

#13 distraet 15 år siden

Hvorfor vælger skuespillerne i det hele taget at vende tilbage film efter film efter film? Jeg mener, Kristanna Loken er altid med i hans film, men ok.. Bolls film er vel efterhånden også blevet til hendes karriere og levebrød.
Gravatar

#14 ducktorwho 15 år siden

Lad være at se dem?

Der er jo tydeligvis nogen der godt vil se dem, ellers ville de vel ikke sælge nok til at han ku' lave flere og flere?

Gravatar

#15 elwood 15 år siden

Jeg skal gerne stå frem og sige jeg faktisk grinede højlydt af Postal sammen med mine venner, vi var ellers forberedt på rigtig og sku kede os, men bare selve intro'en, hvis man kun ser lidt af filmen så skal det være den del, det er satme skamløs humor på højt plan.

Men ja den mand er sku ikke for dygtig.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#16 filmz-jonasgr 15 år siden

2010s bedste bud på en katastrofefilm !
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#17 ducktorwho 15 år siden

Nu har jeg set en af hans film.

Uha.
Gravatar

#18 Outbound Sith 15 år siden

Tør man spørge hvilken? :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#19 Notional 15 år siden

Heath Ledger dør af en OD og kan ikke lave Joker mere, men Uwe Bolle laver stadig film. Der er ingen retfærdighed i verden.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll

Skriv ny kommentar: