Den næste store streaming-udbyder fra USA bliver Paramount+.

ViacomCBS relancerer nu Paramount+ som den næste store streaming-spiller i et marked, der allerede byder på Netflix, HBO Max, Disney Plus, Amazon Prime, Apple TV+ og Peacock.

I begyndelsen af 2021 lanceres det nye Paramount+ i Australien, Latinamerika og de nordiske lande – heriblandt Danmark:

”Vi er rigtig glade for at udvide Paramount+ i Norden og tilføje både nyt og premium-indhold til vores eksisterende streamingtjeneste, som er attraktivt for både forbrugere og partnere. Med udvidelsen bliver vi en markant spiller på det globale streaming-marked og kan fremover sikre endnu mere underholdning til nordiske seere i alle aldre,” siger direktør for ViacomCBS i Norden, Jesper Dahl.

Med udvidelsen af Paramount+ ligger der mere end 6.000 afsnit og film klar til streaming i løbet af 2021 – heriblandt fremtidige premiere-titler fra Showtime som “Halo”, der er baseret på det populære computerspil af samme navn, samt “American Rust” og “The Offer” – en serie, som er baseret på Oscar-vinderen Al Ruddys ekstraordinære oplevelser med sit arbejde med “The Godfather”.

Læs også ‘Ryan Reynolds starter egen streamingtjeneste – med kun én film‘.

Dermed bliver Paramount den næste i rækken af Hollywood-selskaber med en egen streaming-tjeneste, som det allerede er tilfældet med Disney (Disney Plus), Warner Bros. (HBO Max) og Universal Pictures (Peacock).Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Apple TV+, Disney Plus, Paramount+. Kreativiteten er godt nok enorm. Og med de mange streamingsudbydere er det godt nok godt jeg ikke har låst mig fast på et års Disney plus abonnement. Jeg skifter nok rundt mellem dem, hvor jeg tager 1-2 måneder hvert sted.
Gravatar

#2 CaGoDa 1 år siden

nu ved jeg godt at disney+ gik i luften i går men de skal begyde at tekste og -eller dubbe det indhold som ikke er det.
Gravatar

#3 ashcamp 1 år siden

Kommer den så som selvstændig app?
Den er jo allerede i yousee og canal digital TV pakkerne.
Gravatar

#4 Bachone 1 år siden

hvor originalt...
Gravatar

#5 thomas040 1 år siden

+ means subscription
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: