De største Hollywood-medier er dybt uenige om “Joker 2” – historien kaldes clickbait.

Det var gårsdagens suverænt største filmhistorie: DC films har bestilt en “Joker 2”, som Todd Phillips sandsynligvis skal instruere – læs om det her.

Troværdige The Hollywood Reporter stod bag afsløringen om “Joker 2”, hvilket flere anonyme kilder bakker op.

Normalt bliver denne slags historier straks efter bekræftet af andre troværdige Hollywood-medier som Deadline, The Wrap og Variety. Men ikke denne gang.

Mest markant kaldte Deadline “Joker 2”-historien for ‘click-bait’. Flere DC-kilder siger til Deadline, at der hverken er aftale eller forhandlinger om en “Joker 2”.

Samtidig afviser Deadline historien om, at Phillips har pitchet andre ‘origin’-film om DC-skurke til ledelsen hos Warner Bros. Det er aldrig sket.

Samme udmelding kommer fra The Wrap, som har talt med to insider-kilder, der siger, at der hverken er forhandlinger eller diskussioner om en fortsættelse til “Joker” på nuværende tidspunkt.

Variety placerer sig et sted midt imellem The Hollywood Reporter og Deadline/The Wrap. Her fortæller man, at der er meget tidlige snakke om en “Joker 2”, men endnu uden en egentlig aftale. Samtidig afvises historien om andre DC-fortællinger på vej fra “Joker”-instruktør Todd Phillips.

Det er den ledende filmredaktør hos The Hollywood Reporter – Tatiana Siegel – der står bag “Joker 2”-historien. Hvordan forholder hun sig til de modstridende oplysninger og reaktioner på artiklen?

”Jeg står ved min rapportering,” lyder det kort fra Siegel.

Hverken Warner Bros., Todd Phillips eller Joaquin Phoenix har endnu kommenteret historien.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: