WandaVision-skaber fik liste over godkendte MCU-karakterer til serien


Jac Schaeffer, skaberen af hitserien WandaVision, fortæller, at nogle Marvel-karakterer var forbudt område til Marvel-universet med Scarlet Witch og Vision.

Intet er overladt til tilfældighederne i Marvel-universet. Derfor var der også langt fra frie tøjler for WandaVision-skaberen, Jac Schaeffer, da hun skulle skrive den nye Disney+-serie. Hun fortæller, at flere karakterer fra starten var off-limits, da de skal passe ind i større sammenhængende dele af MCU-universet.

Jac Schaeffer fik en lang liste over godkendte karakterer fra MCU-universet, som hun måtte bruge i WandaVision. Seerne har allerede i de første fire afsnit mødt flere kendte ansigter, og mon ikke der er flere på vej senere i serien? Vi har blandt andet haft et gensyn med Kat Dennings som Dr. Darcy Lewis, som vi sidst så i Thor: The Dark World, og vi fik en cameo med Brie Larsons Carol Danvers fra Captain Marvel.

Læs også Wanda-skuespiller: Sitcom-stilen i ”WandaVision” giver mening senere

Næste afsnit af WandaVision får premiere på fredag den 5. februar, så du skal kun vente nogle dage med at se videre i det spændende nye univers. WandaVision har i hvert fald allerede nu bevist, at det er noget helt andet, end vi er vant til at se fra Marvel – og vi kan ikke vente med at se, hvordan det udvikler sig!Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 MartinEH 2 måneder siden

Det er en meget lang diskussion at komme ind i mht Brie Larsson og Captain Marvel, hvor der åbenbart er en del følelser involveret for mange herinde, men det faktum, at hun ikke har en lang indlæringsperiode for hendes kræfter er jo ikke sand. I filmen er der rigtigt nok ikke en "montage" af oplæring som i andre superheltefilm (som folk også brokker sig over), men derimod en reference til at Kree har tøjlet hendes kræfter og begrænset dem, så hun er ikke uvidende om hendes kræfter, men blot niveauet. Der ud over, så er hun også uddannet soldat, hvilket i flere andre superheltefilm, bruges som argument for at de er hurtigere til at omstille sig. Alt i alt, så kan jeg simpelthen ikke se den store forskel på hendes udvikling og så Captain America (der reelt bruger hans kræfter inden for et sekund af transformationen) eller Iron Man (der går fra Playboy til kamppilot/mesterskytte/etc på et par uger).
Gravatar

#12 Reborn Sith 2 måneder siden

#11 Jeg er fuldstændig enig med dig.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#13 sraw rats 2 måneder siden

#11 Bortset fra Iron Man som er afhængig af AI som styrer dragtens flyvning og sigtning ud fra Tony Stank's tanker, bevægelser og tale. Thor siger på et tidpunkt til ham, hvis man tager dragten fra dig hvad er du så.
Gravatar

#14 Salt 2 måneder siden

#13 Der er stadig det faktum at han slap ud af en terroristhule med en meget primitiv dragt uden nogen AI hvor han var overladt til hans færdigheder og alligevel klarede at tage 20-40 trænede soldater ud inden han slap væk.
Gravatar

#15 sraw rats 2 måneder siden

#14 Det er rigtigt, men... Han har en der hjælper ham i cellen så helt alene er han ikke og han overrasker soldaterne med lige pludselig at ha en skudsikker robotdragt med 2 flammekastere inden i en hule hvor soldater har svært ved at flygte.

Skriv ny kommentar: