Disney kunne ikke overtale Will Smith til at medvirke i live-action-udgaven af “Dumbo”. Nu forsøger de igen. Denne gang med “Aladdin”.

Se også: Disney vil ikke give nok i løn: Will Smith dropper “Dumbo”

Det er Deadline, der skriver, at Disney har udset sig Will Smith som førstevalg til live-action-rollen som lampens ånd, Genie.

Rollen fik originalt stemme fra Robin Williams tilbage i tegneserie-udgaven fra 1992 – over 25 år senere kan det altså blive Will Smiths tur.

Men først står den på hårde lønforhandlinger, idet Smith som bekendt sagde nej tak til Tim Burton og “Dumbo” angiveligt på grund af uenighed om blandt andet løn.

Nu er det så Guy Ritchie, der skal forsøge at overtale Will Smith til en rolle som den blå Genie, der hjælper titel-karakteren Aladdin imod den onde Jafar.

Følg Filmz på Twitter.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 BlackJesus 4 år siden

Det kan vist siges tydeligt nu. Will Smith er grådig og derfor, på trods af sit store talent, lavet middelmådige film. Ikke fordi jeg siger han skal lave Dumbo, men man har ofte høre Will Smith sige nej til et projekt pga. penge.

Gravatar

#2 KEiZ 4 år siden

Eller fordi han ikke finder det intressant nok at spille elefant eller flaske ånd.
Tror egentligt han gerne vil lave noget mere "seriøst"

Og helt ærligt hvorfor mon Disney tænke på ham som dumbo, ha ha han har store øre...
i dette tilfælde en virkelig fjollet flaske ånd, ha ha Will er også virkelig fjollet den gang i 90'erne

Tænker at historien ofte bliver at det var pengene der var udfaldet, men hvis jeg skulle gøre mig selv til grin og bringe mig længere væk fra de roller jeg gerne ville have, skulle jeg fanme også have boksen bor det!!
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: