Zack Snyder Netflix zombie Army of the Dead / Filmz.dk

Zack Snyder fortsætter hos Netflix med zombie-film


Efter fyring hos DC Films fortsætter “Batman v Superman”-instruktør Zack Snyder karrieren hos Netflix.

Han var hjernen bag DCEU, der begyndte med “Man of Steel” efterfulgt af “Batman v Superman”, inden han blev erstattet med Joss Whedon som instruktør på “Justice League”.

Nu fortsætter Zack Snyder karrieren hos Netflix, hvor han ser frem til frie tøjler:

”Der er overhovedet ingen håndjern på mig på denne,” siger Snyder til The Hollywood Reporter.

Zack Snyder har sagt ja til at instruere og producere zombie-filmen “Army of the Dead” for Netflix, der angiveligt har lokket med et budget på op i nærheden af 90 millioner dollars.

Dermed vender Snyder tilbage til rødderne, idet karrieren netop begyndte i 2004 med “Dawn of the Dead” – et remake af George A. Romeros zombie-klassiker fra 1978.

“Army of the Dead” udspiller sig i Las Vegas i kølvandet på et virus-udbrud. Her samler en mand en gruppe lejesoldater til at begå deres livs kup – blandt zombier.

Dermed er der i denne omgang sat punktum for Zack Snyders DC-karriere, hvor han havde større planer for DCEU – læs om det her.

Netflix har tidligere snuppet “Suicide Squad”-instruktør David Ayer, efter han brød med DC Films. Ayer instruerede Netflix-filmen “Bright” med Will Smith.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 KE!Z 1 år siden

Dejligt, håber sku at Netflix kan være med til at give instruktørene mere frie tøjler og lave deres egne film.
(Men er OVERHOVEDET IKKE klar over om det er det der sker eller det bare er luft, og Netflix behandler dem dårligt på andre måder)
Kingslayer.....
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 tja tror som sådan ikke ret frie tøjler, til så forholdsvist lavbudget film er ualmindeligt, men det siger sig selv, nu højere prisen på filmen er, nu mere "overview" vil der være....på godt og ondt :)

#3 Warren Chandler 1 år siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: