Som tidligere rapporteret har Frank Miller planer om at lave en tegneseriefortsættelse til “300”, og instruktøren Zack Snyder kan nu løfte lidt af sløret for, hvad vi kan forvente os af den kommende filmatisering.

Snyder fortæller til IESB.net, at opfølgeren til “300” både vil være en slags fortsættelse og prequel til den første film.

Filmen vil finde sted mellem slaget ved Thermopylae og slaget ved Plataea – slaget, som fortælleren Dilios i slutningen af “300” deltager i, mens han fortæller sine soldaterkammerater om King Leonidas og spartanernes skæbne i slutningen af “300”. Der er et år mellem de to slag, og det er der, “300”-opfølgeren vil foregå.

Zack Snyder vil også stå bag kameraet på opfølgeren, og han venter nu blot på, at Frank Miller færdiggør tegneserien.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 MTK 15 år siden

Fint med mig. Smider tit '300' på når jeg keder mig, koreografisk og visuelt set er det uovertruffent i mine øjne.
Gravatar

#2 filmz-gofferoffer 15 år siden

Projektet ser nok ikke dagens lys, for Miller er uendeligt langsom til at lave tegneserier, og han er sikkert ikke begyndt på det endnu.

Desuden kan jeg ikke se pointen i at lave en efterfølger. Historien var jo ikke noget særligt i 300, men i det mindste fortalte den da en historie om 300 spartaneres opgør med en langt større hær. I efterfølgeren er der ikke så svære odds, så det virker ret så ligegyldigt og slet ikke en værdig historie til en efterfølger.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#3 Notional 15 år siden

Lyder rigtig fedt. Den første var en visuel og audiovisuel fest af dimensioner. Hvis andre kunne lave halvt så gode billeder, kunne det være hollywood film var intereessante i det mindste at se på. Bliver godt. :D
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#4 kasperfmn 15 år siden

Den bliver givetvis en stor skuffelse, hvis den nogensinde ser dagens lys.
Gravatar

#5 Morpheus 15 år siden

Det lyder ikke særlig fedt, hvis man ser på historien, men efter jeg havde set 300 sagde jeg også til mine venner at det kunne være for FEDT at se det sidste slag. Jeg glæder mig.
Gravatar

#6 moulder666 15 år siden

Tjah - efter Crank, har jeg måttet indse, at der ikke nødvendigvis er brug for en god, sammenhængende historie for at kunne underholde mig - så såfremt "301" holder den visuelle og fortællemæssige stil som 300 havde, glæder jeg mig som et lille barn! :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#7 filmz-LBA 15 år siden

Det skal nok blive spændende, selvom jeg ikke tror, at den vil blive så god, som den forrige.
Gravatar

#8 rubberdub 15 år siden

Bare der er mange der skal dø i den, skal jeg da helt sikkert se den...
Hvad sker der for alle arti-farti typerne her inde på filmz, hvad helvede er der nu galt med fed action?
ehmmm ehmmm whachamacalit... ah´a mobile fone!
Gravatar

#9 filmz-Jimmbo 15 år siden

Hvis den bliver lige så hjerneløs, og med lige så meget blod er jeg klar.
Gravatar

#10 filmz-gofferoffer 15 år siden

#8

Ingenting. Men vi er alle forskellige, og hvis en film ikke får mig til at tænke bare en anelse, er det for mig kun en halv fornøjelse og dermed også en halv fiasko. Men bevares, 300 imponerede visuelt og havde da også en antydning af en historie - selve historien om 300 imod en hel hær er jo spændende i sig selv, og temaet om frihed over for undertrykkelse var jo også fedt. Men hvad vil den næste film handle om? Jeg mener, fik de ikke sagt, hvad de ville med 300?
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.

Skriv ny kommentar: