Twister

Studerer Medievidenskab på Aarhus Universitet med specielt interesse og fokusområde i filmmediet.

Har altid været meget fascineret af film, men hvis jeg skal finde et specifikt tidspunkt i mit liv hvor film-interessen for alvor ramte mig, må det være da jeg, i en alder af 16 år, begyndte at læse Mediefag på gymnasiet. Herefter eksploderede min interesse for film, og jeg har siden 1.G i gymnasiet viet meget af min studietid såvel som fritid til film-mediet. Har produceret/instrueret flere kortfilm (Nogle bedre end andre) såvel som et par små dokumentar-videoer og emne-montager.
Regner med at smide et par af mine kortfilm på min youtube profil. Hvis det skulle have nogen interesse så er man velkommen til at tage "en kigger" ;).
http://www.youtube.com/user/Redrumvideoes

Efter at have studeret film i mediefag gennem alle tre gymnasieår er jeg nu studerende på Århus Universitet hvor jeg studerer Medievidenskab og nyder godt at undervisningen i film og tv. Planlægger at specialisere mig yderligere inden for film og tv på suppleringsåret og forsætte specialiseringen inden for film på kandidaten.

Jeg er meget "large" i min filmsmag og er ikke bange for at gå på tværs af forskellige genrer. Hvis jeg skal være lidt specifik omkring min kærlighed til filmmediet: Jeg er er meget interesseret i cinematografi samt hele billedaspektet i film og det er da også en af de ting jeg godt kunne se mig selv arbejde med når jeg er færdig på universitetet.

Derudover er jeg, siden min start på universitetet, selv blevet "film-kritikker/skribent" (men er vi ikke alle det ;D??) da jeg anmelder film for institutbladet Kontekst.

http://www.facebook.com/kontekst#!/kontekst?v=info

Favorit Instruktører:
- Fritz Lang (1890 - 1976)
- Alfred Hitchcock (1899 - 1980).
- Sergio Leone (1929 - 1989)
- Terry Gilliam (1940 - present)
- Terrence Malick (1943 - present)
- Michael Haneke (1942 - present)
- David Lynch (1946 - present)
- Danny Boyle (1956 - present)
- Lars Von Trier (1956 - present)
- David Fincher (1962 - present)


Favorit fotografer:
- Anthony Dod Mantle (1955 - present)
- Robert Richardson (1955 - present)
- Wally Pfister (1961 - present)
- Jeff Croneweth (1962 - present)