Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 109

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  48%
 • Hela
  7%
 • Ultron
  7%
 • En anden
  7%
 • Red Skull
  6%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Alexander Pierce
  5%
 • The Mandarin
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Nebula
  3%
 • Vulture
  3%
 • Ego
  1%

#1

6. jul. 2015 19:43

Ja det er jo The Dark Knight Returns de tager en go del af manuskriptet fra, hvilket imo både er godt og skidt.

Godt da det er en af de bedste Batman historier

Skidt da jeg havde håbet på en ren TDKR med en Gran Torino mavesur Eastwood eller Sly som Batman. Ohh well, one can dream.

#2

6. jul. 2015 20:54

Kan kun blive bedre end avengers 2

King

#3

6. jul. 2015 21:13

Troede det var fordi Superman arbejdede for regeringen og Batman hadet af politiet, så regeringen vil sende Superman efter Batman.

#4

6. jul. 2015 21:45

#3 Ja, det er historien i The Dark Knight Returns, men Bruce er jo en gammel mand i den historie. Kan ikke ligefrem starte deres nye filmunivers på den historie.

#5

7. jul. 2015 09:14

Troede det var fordi Superman arbejdede for regeringen og Batman hadet af politiet, så regeringen vil sende Superman efter Batman.KasperBS (#3)

Lige præcis. De har ikke, som 1# påstår, lånt mere af TDKR end, at Batman har en smart anti-superman dragt.

#6

7. jul. 2015 09:16

Er jeg den eneste som syntes at vi har fået nok superhelte film? Jeg mener. Genren behøvedes ikke at dø. Bevares. Men altså, for helvede. Kan vi ikke vente lidt år med mere af den her slags pis?
- Den her film kommer til at stinke for fuld blæs og jeg syntes ærlig talt, at det går lidt ud over selve genren, at der hele tiden kommer så mange lorte film!

Jeg kan selvfølgelig lade være med at se den her stinker, men syntes bare at publikum da snart må være lidt kritiske og føle sig mættet? Eller i det mindste længes efter en ny helt?

De har fandeme kogt meget suppe på alle de her gamle helte de sidste 10/15 år.

Men ja, hvorfor finde på noget nyt og spændende, når man har rettighederne til en masse som er afprøvet.

Jurassic World SUCKS!!

Fuck Jurassic World!!

#7

7. jul. 2015 09:52

#6 det tror jeg, elsker de film. Men det er jo heller ikke sådan at man SKAL se dem, hvis man har fået nok af dem :) Det prøver jo også med nye helte, Gotg, det var en stor satsning for Marvel, men som blev vanvittig populær, kommer Ant-man og mange flere også. Så det jo ikke direkte de samme de koger suppe på :)

#8

7. jul. 2015 10:49

Jeg synes, at det er vildt fedt, at alle disse Superhelte-film kommer i en lind strøm i disse år, så man netop ikke skal vente i årevis. Vi bliver jo alle ældre, specielt os, som læste disse tegneserier i 70'erne og jeg tror ikke, at jeg har tænkt mig, at gå i biffen for, at se en ny teenage-film om Spiderman, som der jo nu er lagt op til.

Men Civil War, de næste 2 Avengers-film, BvS, Doctor Strange i biffen, og Iron fist og anden sæson af Daredevil på Netflix kan ikke komme hurtigt nok for min skyld.

Lige en tanke: Når man sammenligner Daredevil på TV sammen med The Flash, så har jeg ikke helt samme tiltro til, at BvS bliver lige så god, som mange af de seneste Marvel-film, men jeg håber, at den bliver god, selvfølgelig.

#9

7. jul. 2015 14:04

Er jeg den eneste som syntes at vi har fået nok superhelte film?Therewillbeblod (#6)

Er jeg den eneste, som synes, vi har fået nok af brokrøve, der finder de mest mærkværdige ting at bitche over. Såsom en filmbølge som er en af de mest kreative, underholdende og livsbekræftende, vi nogensinde har set (og den mest indbringende hvilket kommer hele industrien til gode).

Hvis du ikke gider se

den her slags pisTherewillbeblod (#6)

så køber du bare billet til noget andet. Det er ret enkelt.

#10

7. jul. 2015 19:33

#1

Jeg ser også gerne en rendyrket udgave af Nattens Ridder Vender Tilbage ( bær over med, at jeg bruger den danske titel, i stedet for den engelske ).

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#11

7. jul. 2015 19:33

#6

Kan det ikke tænkes, at bølgen af superhelte-film skyldes, at der skal nås og tjene penge på genren, inden folk går hen og bliver trætte af den?

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#12

8. jul. 2015 00:11

#1

Skidt da jeg havde håbet på en ren TDKR med en Gran Torino mavesur Eastwood eller Sly som Batman. Ohh well, one can dream.

Ja hvis man lavede en "ægte" TDKR-film, så kan jeg heller ikke glemme tanken om Sly som batman. Tror godt det kunne fungere :)

#13

8. jul. 2015 15:13

Kan vi ikke vente lidt år med mere af den her slags pis?Therewillbeblod (#6)

- Den her film kommer til at stinke for fuld blæs og jeg syntes ærlig talt, at det går lidt ud over selve genren, at der hele tiden kommer så mange lorte film!

Jeg kan selvfølgelig lade være med at se den her stinker,

De har fandeme kogt meget suppe på alle de her gamle helte

Jurassic World SUCKS!!

Wauw, det var ikke så lidt du hader superheltefilm!

Hvordan kan du kalde en film du ikke har set endnu for det væreste lort?! Du aner jo ikke om den er så dårlig som du åbenbart har overbevist dig selv om at den er!

Hvad rager det egentlig os hvad du synes om Jurrasic World? Det har INTET med artiklen at gøre...måske er det bare fordi du nu havde åbnet for galdeblæren og ikke lige kunne stoppe dig selv i tide.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger