Et af de store ubesvarede spørgsmål frem mod næste års “Batman v Superman: Dawn of Justice” har været, hvorfor de to helte slås imod hinanden? Begge plejer at være de gode, der kæmper imod de onde. Nu er de fjender – hvordan kan det være? Det afslører Ben Affleck, der skal spille den ene kamphane, Batman.

Se også: Se billederne: “Batman v Superman” pryder forsiden af EW

For at finde forklaringen på fjendskabet skal vi tilbage til Zack Snyders solofilm om Superman – “Man of Steel”, der ender med, at store dele af Metropolis bliver smadret – mange mennesker dør. Manden indeni Batman, Bruce Wayne, kendte nemlig flere af dem, der måtte lade livet på grund af Superman:

”En af de ting, som jeg kunne lide, var Zacks [Snyder] idé om at vise, at vold har konsekvenser – der var rigtige mennesker inde i de bygninger. En af de bygninger tilhørte Bruce Wayne, så han kendte de mennesker, der døde i forbindelse med Black Zero,” siger Ben Affleck til Entertainment Weekly.

Dermed kan det udledes, at volden i “Man of Steel” får mytologisk status i det nye DC Comics-univers, hvor ødelæggelserne af Metropolis har fået prædikatet Black Zero. Det vil Batman nu hævne eller forsøge at forhindre, det vil gentage sig.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” får dansk premiere den 24. marts 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 cain 7 år siden

Ja det er jo The Dark Knight Returns de tager en go del af manuskriptet fra, hvilket imo både er godt og skidt.

Godt da det er en af de bedste Batman historier

Skidt da jeg havde håbet på en ren TDKR med en Gran Torino mavesur Eastwood eller Sly som Batman. Ohh well, one can dream.
Gravatar

#2 danish99 7 år siden

Kan kun blive bedre end avengers 2
King
Gravatar

#3 KasperBS 7 år siden

Troede det var fordi Superman arbejdede for regeringen og Batman hadet af politiet, så regeringen vil sende Superman efter Batman.
Gravatar

#4 quin 7 år siden

#3 Ja, det er historien i The Dark Knight Returns, men Bruce er jo en gammel mand i den historie. Kan ikke ligefrem starte deres nye filmunivers på den historie.
Gravatar

#5 Stetso-G 7 år siden

KasperBS (3) skrev:
Troede det var fordi Superman arbejdede for regeringen og Batman hadet af politiet, så regeringen vil sende Superman efter Batman.


Lige præcis. De har ikke, som 1# påstår, lånt mere af TDKR end, at Batman har en smart anti-superman dragt.
Gravatar

#6 Therewillbeblod 7 år siden

Er jeg den eneste som syntes at vi har fået nok superhelte film? Jeg mener. Genren behøvedes ikke at dø. Bevares. Men altså, for helvede. Kan vi ikke vente lidt år med mere af den her slags pis?
- Den her film kommer til at stinke for fuld blæs og jeg syntes ærlig talt, at det går lidt ud over selve genren, at der hele tiden kommer så mange lorte film!

Jeg kan selvfølgelig lade være med at se den her stinker, men syntes bare at publikum da snart må være lidt kritiske og føle sig mættet? Eller i det mindste længes efter en ny helt?

De har fandeme kogt meget suppe på alle de her gamle helte de sidste 10/15 år.

Men ja, hvorfor finde på noget nyt og spændende, når man har rettighederne til en masse som er afprøvet.

Jurassic World SUCKS!!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#7 Geekalot 7 år siden

#6 det tror jeg, elsker de film. Men det er jo heller ikke sådan at man SKAL se dem, hvis man har fået nok af dem :) Det prøver jo også med nye helte, Gotg, det var en stor satsning for Marvel, men som blev vanvittig populær, kommer Ant-man og mange flere også. Så det jo ikke direkte de samme de koger suppe på :)
Gravatar

#8 Slein 7 år siden

Jeg synes, at det er vildt fedt, at alle disse Superhelte-film kommer i en lind strøm i disse år, så man netop ikke skal vente i årevis. Vi bliver jo alle ældre, specielt os, som læste disse tegneserier i 70'erne og jeg tror ikke, at jeg har tænkt mig, at gå i biffen for, at se en ny teenage-film om Spiderman, som der jo nu er lagt op til.

Men Civil War, de næste 2 Avengers-film, BvS, Doctor Strange i biffen, og Iron fist og anden sæson af Daredevil på Netflix kan ikke komme hurtigt nok for min skyld.

Lige en tanke: Når man sammenligner Daredevil på TV sammen med The Flash, så har jeg ikke helt samme tiltro til, at BvS bliver lige så god, som mange af de seneste Marvel-film, men jeg håber, at den bliver god, selvfølgelig.
Gravatar

#9 Den fede 7 år siden

Therewillbeblod (6) skrev:
Er jeg den eneste som syntes at vi har fået nok superhelte film?


Er jeg den eneste, som synes, vi har fået nok af brokrøve, der finder de mest mærkværdige ting at bitche over. Såsom en filmbølge som er en af de mest kreative, underholdende og livsbekræftende, vi nogensinde har set (og den mest indbringende hvilket kommer hele industrien til gode).

Hvis du ikke gider se
Therewillbeblod (6) skrev:
den her slags pis
så køber du bare billet til noget andet. Det er ret enkelt.
Gravatar

#10 Kviesgaard 7 år siden

#1

Jeg ser også gerne en rendyrket udgave af Nattens Ridder Vender Tilbage ( bær over med, at jeg bruger den danske titel, i stedet for den engelske ).
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: