Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 204

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  50%
 • Red Skull
  9%
 • Ultron
  7%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  5%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  3%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

23. mar. 2017 11:55

(Hvem har fucket denne side op så man ikke kan kopierer teksten ?)

"og et respektfyldt publikum, der har den fulde opmærksomhed på skærmen"
Måske ham der Tim lige skulle smutte ned i en af sine egne sale og se er par film ...

#2

23. mar. 2017 12:28

#1 helt enig. Herhjemme kunne Kim P lige gøre det samme.

#3

23. mar. 2017 12:55

Billedet er sjældent helt sprødt, lyden er tit for høj, og folk larmer, kigger på deres telefon eller griner på de forkerte tidspunkter...
Og nu sælger biograferne nachos. What the fuck.

#4

23. mar. 2017 14:13

Hvis han med "ikke i samme liga" mener at hjemmebiograf nemt kan være langt bedre, så har han da ret :)

Jeg syntes også han lidt mistede pointen, for der var jo ikke noget om at denne streaming ikke kunne være til biografer også.

Men i en sal med 100 mennesker så skal der stadig kun 1 person til for at pretty much ødelægge oplevelsen eller i det mindste gøre den mindre god end i en hjemmebiograf. Man betaler 200 kr. for at se en film i en biograf, og så ringer en telefon, eller den er på lydløs men personen sidder med telefonen åben og skriver en SMS eller whatever så alle bag personen og ved siden af skal være generet af dens lys.

Folk der skal på toilet under filmen

At du selv skal på toilet og der er ingen mulighed for at pause filmen

Man kan ikke styre lyden, og den er ofte for høj

Colaen er uden koffein medmindre man køber en halv liters, og det mener jeg ikke er muligt i de fleste biografer.

Man kan ikke købe Cheesy Poofs (eller whatever) i deres kiosk / bar til filmen

Ikke at jeg aldrig tager i biografen, men når jeg gør prøver jeg helt klart at gøre det en dag hvor der er et minimum af andre folk som er inde og se den. Så en tilfældig hverdag og helst ikke den seneste forestilling, og gerne et par uger efter den første fremvisning mindst.

#5

23. mar. 2017 14:32

#4 colaen og popkornene er faktisk det eneste jeg sådan savner der hjemme :D Elsker biografernes cola og popkorn, og det er ikke det samme som hjemme ved en selv. Mennnn det får mig stadig ikke til at skifte mening :)

#6

23. mar. 2017 17:08

Argumentet med filmskaberne er jo også helt i skoven! Filmen bliver jo set i hjemmet lige meget hvad (på Blu Ray, streaming eller lignende) på et tidspunkt. Det eneste Netflix foreslår er at tiden imellem biograf og streaming ikke nødvendigvis behøver at være 4-5 måneder.

Det kunne være interessant at man lavede et forsøg for at se om biograferne mister kunder såfremt filmene kunne købes/streames 14 dage efter biograf premieren. Film studierne vil formentlig vinde det de taber i biograferne ind igen, når folk så streamer/køber deres film.

Personligt vil ordningen ikke få mig til at gå i biografen mere eller mindre. Jeg udvælger mig altid nogle film hvert år som jeg ønsker at se i biografen (oftest de store blockbusters da det er disse hvor biografen kan tilbyde noget mere storladenhed ift. Lærred og lyd).

#7

23. mar. 2017 17:37

#6 det er jo et spørgesmål om hvornår de ender der ikke om de ender der plus også hvordan for der er jo forskel på hvor meget de tjener på en blu ray netflix og andet og netflix har da flere gange udtalt at de gerne så dem frigivet samtidig på netflix og i biografen og er da også det de har sagt de har tænkt sig at gøre med flere af deres egne film.

problemet er jo at det de tjener på en blu ray og især streaming er lavere end hvad de eventuelt tjener på et salg af en biografbillet. så det tjener jo ikke sig selv hjem igen på den måde i hvert fald ikke i streamningens nuværende form og blu ray er jo mere eller mindre på vej ud men hvis de dannede fælles front (filmselskaber/streaming tjenester/biografer) ville de sandsynligvis kunne få det til at fungere men jeg ser ikke nogen af dem række hånden ud til de andre tværtimod er det jo nærmest åben krig

#8

23. mar. 2017 23:32

Jeg tænker at der måske kunne blive et specielt abonnement til biograf film hvor prisen er langt højere, og biografer og privatpersoner som går højt op i film vil kunne bruge det. Svært at sige, men et eller andet kommer til at ske.

#9

24. mar. 2017 05:22

#8 ingen tvivl om at noget kommer til at ske men ikke foreløbig for prisen ville skulle være så høj at der ikke ville være noget formål i det (hvis filmselskaberne skulle tjene det samme)

#10

25. mar. 2017 17:00

#9 De snakker jo om 30 dollars, og det er da en utrolig god pris for at kunne se en film tidligt i sin egen biograf og med de fordele der følger der. Og er man en af dem der ikke har egen biograf, vil det så ofte kunne være en vens biograf i stedet. Det vil sige sig at folk jo burde have muligheden for at se filmen billigere og med flere muligheder for hvad man vil spise imens man ser den, og sikkert også for hvordan man vil sidde.

Der er jo sikkert nogen som syntes det er dejligt at kunne opleve det med en stor gruppe mennesker, og så bliver det også lidt et event de første par aftener den bliver vidst i biffen med folk der klæder sig ud og sådan, men det vil jo stadigt være der.

Der er jo så samtidigt folk som er direkte social angst, og aldrig tager i biografen pga. de mange mennesker. De 30 dollars som de snakker om, de er jo cirka samme pris som for DVDen uanset.

#11

25. mar. 2017 18:14

#10 hvornår har du sidst købt en dvd for det er da godt nok ved at være nogen år siden de kostede 30 dollars :P
vil aldrig kalde det en god pris...kan godt se hvorfor prisen er som den er men at kalde det en god pris har jeg svært ved at forholde mig til især hvis du som det siger kræver en hjemmebiograf og/eller flere mennesker for at det faktisk er billigere :)
det er bedre end man kunne frygte og værre end man kunne håbe :)

#12

26. mar. 2017 17:36

#11 Igen, de er jo nød til at kunne tjene på det. Nye DVDer er stadigt omkring 200 kr. Nye Bluray er gerne lidt over 200 kr.

Jeg køber da oftest ikke DVDer og BluRay, de fylder og jeg får dem aldrig brugt. Det ændre ikke på hvad deres pris er. Igen, vi prøver jo at sammenligne med det som er det nyeste på markedet, du virker stadigt til at ville sammenligne med de muligheder der er for at se disse film efter f.eks. DVDer og Blurays er faldet i pris, og de er kommet på almindelige pay per view tjenester osv. og det virker bare ret skævt at sammenligne med det, for så misser man jo hele pointen.

Dette er jo for at mindske den periode der er fra biograf til stuen. Det er ikke for alle, men det er ikke meningen det skal være for alle. Du lyder til at vil have at det SKAL være for alle og ellers er det ikke helt godt nok.
http://cdon.dk/film/jack_reacher:_never_go_back-38390020

Jack Reacher, 178 kr. med forsendelse. Et andet sted er den til 190 kr. Nye Blurays er 200 kr og derover. Hvis man selv henter dem i en butik kan man så ofte spare 30 kr. cirka.

Trolls på DVD: 150 kr. plus 30 kr fragt
http://cdon.dk/film/trolls-39054709

På BluRay er det 180 kr. plus 30 kr. fragt.

Ja, så kan man se den mange gange, men igen, det er jo ikke formålet. Jeg har også pointeret at det kan blive billigere selv hvis man kun er en person der vælger at se filmen, alt efter hvor meget man har tænkt sig at købe af drikkelse, slik og snacks.

Jeg kan ikke helt se grundlaget for at det skulle være billigere, ud over at så er det dejligt billigt. Ved ikke med dig, men hvis jeg skal se noget i en biograf så koster det også gerne enten parkeringsbillet eller busbillet. Det er jo nemt 30-50 kr. Igen alt sammen noget jeg da hellere vil se der går direkte til dem som laver filmen.

#13

26. mar. 2017 18:04

altså på 10 sekunder fandt jeg dr strange på bluray til 149 det samme gør fantastic beasts og trolls oooog jack reacher med fragt så det må være fordi du handler de forkerte steder ;) og inden fona lukkede fik du dvder smidt i nakken for højst 100 kr også de nyeste og bluray omkring 150 så ja :)

tja som sagt vil prisen variere for folk nu bor jeg ret centralt så der er ingen busbillet eller parkering til mig men ja prisen vil varierer hvilket jeg også syntes jeg gjorde meget tydeligt :)

#14

26. mar. 2017 19:19

#13 Det synes jeg nu er at gå i bagateller, men jeg vil da gerne se kilder på det. For det er da vidst ikke en 10 sek almindelig Google søgning.

#15

26. mar. 2017 19:28

#14 https://www.elgiganten.dk/catalog/film/dk-blu-ray-film/blu-ray-film ikke engang en googlesøgning gik bare direkte ind på elgiganten :) og altså hvis du mener mere end 25% i forhold til at du siger nye bluray koster over 200 er bagateller så vil jeg da nødig se hvilke beløb der er store for dig ;)

http://www.pricerunner.dk/cl/675/DVD-film?other_hits=%3B%3B63430%7C181424%3B&q=doctor+strange+blu+ray&ref=redirect&search=doctor+strange+blu+ray&sp=1
ikke mange af den normale version der koster over 200 som du ellers siger er prisen for bluray

https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=jack+reacher+never+go+back+blu+ray&rh=i%3Aaps%2Ck%3Ajack+reacher+never+go+back+blu+ray

#16

26. mar. 2017 19:33

http://cdon.dk/film/blu-ray/nyheder/

har generelt meget svært ved at se hvor du fik ideen fra at en ny blu ray koster over 200 og at en ny dvd koster omkring 200

#17

27. mar. 2017 13:48

#15 Ja, så fordi du lige valgte sider med optimale tilbud. En Google søgning får dig ikke engang tæt på de sider.

#16 Ahhh... kig nu lige den liste igennem. De fleste er netop ikke "nyheder" længere, og det er alle sammen priser uden forsendelse som er 30 kr.

Ja, hvis du vælger at køber en film over en måned EFTER den udkom på DVD eller bluray så falder prisen en del, men nu er det igen kun de helt nye udgivelser som er relevante her.

Det er da godt nok som om at du slet ikke vil se argumentet som jeg beder dig om at se det, så det du prøver virker til at være at modargumentere kun for at modargumentere.

Synes det virker ret tydeligt at dine argument primært bygger på at du er glad for at gå i biografen.

#18

27. mar. 2017 14:46

#17 hvordan er det relevant om jeg valgte en side med optimale tilbud ? det relevante er vel hvad man kan få en film til ?

se jeg gjorde som du sagde og kiggede listen igennem ændret den oveni købet til nyeste og tænk stadig ingen over 200...med fragt jo så sniger det sig lige derop men så kunne du jo bare bruge amazon eller gå ned i elgiganten i stedet hvor de kan findes billigere og/eller med fri fragt

forstår ikke helt...er meningen med et argument at folk skal se det som du vil have dem til eller er meningen med et argument at fremlægge det på en måde der gør du ser det som det er ment ? jeg ved hvad jeg mener :)

nææ altså så kunne jeg jo også sige at dine argumenter byggede på at du kan lide at se film der hjemme ?? altså mine argumenter bygger på at jeg har en bluray samling på over 1200 film og ikke har betalt over 200 for nogen af dem (ud over special editions) på trods af at jeg køber dem som nye og så kommer en der ikke køber film og fortæller hvordan det er :P
ja jeg kan lide at se film i biografen men ser væsentlig flere film derhjemme :)

#19

27. mar. 2017 15:02

tror lidt hele problemet er at du tror jeg er imod deres nye forslag og det er jeg som sådan ikke jeg syntes det er en udemærket start og på trods af at jeg lyder ensporet i diskussionen så er jeg fan af alle måder at se film på jeg syntes bare ikke at deres nye forslag er optimalt men der er også stadig meget vi ikke ved om det :) eneste vi ved er en mulig pris og at nogen filmselskaber er for og andre imod

og så bliver jeg nok lidt stædig når en der ikke gør noget jeg gør tit fortæller mig hvordan det er :P

ved faktisk slet ikke hvordan vi kom ind på dvd og bluray da det jo ikke er det samme da jeg tænker at når det er pay per view kun gælder for en visning eller 24 timer eller hvad ved jeg så det er jo som sådan slet ikke det samme produkt de sælger :)

#20

27. mar. 2017 18:12

Er det mig eller er priserne røget ned med 25-30 kroner for billetter. Kostede for det meste 110 her i den lokale biograf, nu koster de 80-85-90 kroner.

#21

27. mar. 2017 21:00

#20 skal ikke kunne udtale mig om din lokale bio men priser ligger mellem 80 og 90 for normal forestillinger der hvor jeg går i biografen og har gjort det i mange år

#22

27. mar. 2017 21:23

#21 Tror det 2 år sidst jeg var sådan et sted, der mener jeg vi gav 115 men det var så hvis også 3D nu jeg tænker over det. Men det køre de slet ikke med mere kan jeg se, eller gør de hvis ikke på de 6-7 film de køre med nu.

#23

27. mar. 2017 21:44

#22 er det ikke 20 kr ekstra for 3d normalt ?

#24

27. mar. 2017 21:55

Ja, 3D har det med at være dem som kommer op over 100 kr. for en billet. Uden 3D mener jeg gerne det er 80-100 kr.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger