Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 103

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  58%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

9. jan. 2017 14:52

Manden med ansvaret siger, at alle er glade. Hurra! Alt er godt.

Jo jo, det var da imponerende lavet, men "the uncanny valley" er der i høj grad stadig, og det var let at se.

#2

9. jan. 2017 22:10

HOLOGRAMMER tak!

#3

9. jan. 2017 23:29

X&O

Jeg tænker at settingen - altså den location de vælger må have en indvirkning på hvor realistisk cgi-mennesker forekommer. Locations med mørk lyssætning og høj kontrast virker umiddelbart nemmere at opnå end scener i komplet dagslys.

Jeg savner at de tænker lidt mere kreativt i deres løsninger, for jeg tror godt at det kan lade sig gøre at gøre overbevisende med den nuværende teknologi. En blanding af forskellige løsninger - måske endda klippe noget ud af 8'eren og indsætte i 9'eren hvis det er muligt for historien. For det handler vel ligesom med alle andre effekter at blande dem, så man er i tvivl om hvornår det er rigtigt og det er kunstigt.

#4

10. jan. 2017 12:20

Manden med ansvaret siger, at alle er glade. Hurra! Alt er godt.

Jo jo, det var da imponerende lavet, men "the uncanny valley" er der i høj grad stadig, og det var let at se.Lard Hanson (#1)

Det var let at se på Tarkin pga læberne og skyggerne der ikke ramte rigtigt, men jeg så altså intet galt med Leia andet end et smallere ansigt.

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#5

10. jan. 2017 13:14

#4

Jeg synes det var lige omvendt. Tarkin var så sindsygt godt lavet, at jeg i starten virkelig var i tvivl om det rent faktisk var en rigtig person de havde fået til at ligne den oprindelige skuespiller virkelig godt.

Leia var det lidt mere tydeligt, at her var brugt CGI. Det var stadig rigtig flot, men ikke helt på højde med Tarkin.

#6

10. jan. 2017 13:30

#4

Jeg synes det var lige omvendt. Tarkin var så sindsygt godt lavet, at jeg i starten virkelig var i tvivl om det rent faktisk var en rigtig person de havde fået til at ligne den oprindelige skuespiller virkelig godt.

Leia var det lidt mere tydeligt, at her var brugt CGI. Det var stadig rigtig flot, men ikke helt på højde med Tarkin.henrique406 (#5)

Jeg er helt enig. Jeg tabte kæben da jeg så Tarkin på lærredet første gang.
Jeg indrømmer at med kritiske øjne så er vi stadig i "uncanny valley" hvor det stadig ikke er 100% overbevisende, men jeg er stadig imponeret over bedriften og jeg syntes ikke det var noget som forstyrrede min filmoplevelse.

I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger