De er ikke alene. Nye, klamme aliens venter på ekspeditionen i “Alien: Covenant”. Men heller ikke i privat forstand er de alene. Alle ombord er par. Hvilket også tæller “Alien”-franchisens første homoseksuelle par.

Se også: Ny trailer: “Covenant”-ekspeditionen finder nye æg fra Aliens

Det er Demián Bichir og Nathaniel Dean, der spiller mandligt ægtepar i “Covenant”. Og førstnævnte finder dette nybrud for “Alien”-franchisen smukt:

”For mig er det en smuk side af historien, når du kan have to nærmest ikoniske machotyper, som er sammen og elsker hinanden,” siger Bichir til Collider.

Dermed følger Ridley Scott og resten af “Alien”-holdet med den stigende bevidsthed om diversitet, som florerer i Hollywood i disse år, hvilket vi også så i sommerens “Independence Day 2”.

“Alien: Covenant” får premiere d. 18. maj.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Kaversmed 1 år siden

Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår.. Er Covenants mission ikke at kolonisere og befolke en ny planet? Er det bl.a. ikke derfor alle de her par er sat på missionen - for at få børn på en ny planet?

Kan også være at jeg har misforstået historien fuldstændig, og at det nok skal give god mening, når man ser filmen - spekulerer jo bare. Jeg vil overlade forargelsen og ramaskrigene til Geeky og Trekky. ;)
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 hellerup 1 år siden

#1 Mon ikke de har en fremtids-inkubator med :-)?
Attention please. A child has been lodged in the tunnel of goats.
Gravatar

#3 BlackJesus 1 år siden

Handlede Prometheus ikke om at de skulle finde en kur for ham den gamle, der havde fået dem ud i rummet og til de nye planeter?

Har ikke set alienfilmene, så kan ikke kommentere udefra det.
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

#3 det var mere den gamle guts hemmelige plan :)
den handlede mest om at de skulle udforske det de mente var grunden til menneskehedens start
Gravatar

#5 Mads47 1 år siden

#1 Jeg tror ikke de skal kolonisere planeten demselv, men nok snare at de er ved at gøre forarbejdet for at det kan lade sige gøre. Tror det er en alt for lille gruppe mennesker at sende ud for at gøre det arbejde.

En ting jeg ikke kan forstå er at der faktisk er nogen der har noget imod at der er et homoseksuelt par med i filmen, og jeg synes virklig den tendens er tydelig på dette forum, da "nyheden" brød ud. Så længe det ikke bliver et plot point i sig selv at de er homoseksuelle er det jo pisse ligegyldigt, hvis de er et par på lige fod med alle andre par og behandles som mennesker og ikke tendens, så kan jeg ikke se et problem. Film skal jo også afspejle virkligheden.
Gravatar

#6 123456789 1 år siden

Så blev alle Hillary og Sanders supporterer glade
Gravatar

#7 Gorman 1 år siden

#1 ja hvor bliver de af :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 infrequent 1 år siden

Jeg er snart ved at brække mig over det der påtvungne homo-pjat i alle film og serier disse dage.... og alt det PR der er omkring det.
80% af all movies should not have been made.
Gravatar

#9 rauhe 1 år siden

Alt andet lige, så glæder jeg mig. Det klip ligner "Aliens - den 8. passenger".
Gravatar

#10 Star Trek fever 1 år siden

Hvorfor skal det nævnes at der er et homopar med? Jeg havde ikke tænkt over det da folks seksualitet er omtrent lige så interessant som maling der tørrer.

Det værste er at nu er trolden igen ude af æsken. Og der bliver snakket om det homoseksuelle som noget ekstraordinært. Så igen render det med fokuset, selv om det er bedøvende ligegyldigt

Skriv ny kommentar: